Připravena (nejen) na léto. Vaše chloupky přemůže světlo!

Připravena (nejen) na léto. Vaše chloupky přemůže světlo!

Nezdá se vám, že letošní zima byla nekonečná a jaro ospalé? Čekali jsme dlouhé měsíce a konečně se dočkali. Slunce se nikam neztratilo a už nás hřeje. Těšila jste se celou zimu na svojí oblíbenou sukni nebo se nemohla dočkat chvíle, až si oblíknete ty krásné šaty, které se krčily vzadu ve skříni? Jejich čas právě nastal!

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 06. 2023 10:00

A nejen jejich. Také čas plavek, lodiček, sexy šortek a dalších a dalších letních modelů. Jste ale na léto připraveny po všech stránkách? Přiznejte se, nezanedbávaly jste přes zimu epilaci? Ještě je totiž čas na nápravu!

Vyberte si sama

Braun

Povolejte do boje silného pomocníka – IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5. S ním totiž máte šanci vše dohnat! Navíc respektuje vaše životní postoje a to, co se vám líbí a co máte rády. Je úplně jedno, čemu dáváte v oblasti epilace přednost, jednoduše je jen na vás, jak chcete svoje chloupky nosit či nenosit.

Že vám písmena IPL ve spojitosti s epilátorem nic neříkají? Nevadí. Skrývá se za nimi intenzivní pulzní světlo. To je technologie, která využívá přeměnu světlené energie na tepelnou. Světelné paprsky zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže, tím pádem je přerušen cyklus dorůstání chloupku, který se zahřeje a vypadne. Nutno dodat, že ošetření je opravdu bezbolestné.

Hladké nohy přinesla válka

Braun

Ale připomeňme si trochu z historie ženské péče o chloupky. Zatímco dříve, mluvíme o počátku 20. století, se ženy zbavovaly jen těch chloupků, které byly vidět, tedy na obličeji a krku, skutečná revoluce přišla v roce 1915, kdy byla na trh uvedena první žiletka pro ženy. Tehdy si však příliš fanynek nenašla…

To se změnilo až s druhou světovou válkou. Chloupky na nohou totiž nebylo možné schovat pod silonky, kterých byl nedostatek, a tak odstartoval trend hladkých ženských novou. A to už se nezměnilo.

Inteligentní a citlivý

Braun

Měnily se jen možnosti, jak mít pokožku dokonale hladkou. Možná jste tak občas zmatená z velké nabídky. Seznamte se podrobněji s IPL epilátorem Braun Silk-Expert Pro 5. Pokud by šlo o muže, splnil by snad všechny naše požadavky!

Je totiž inteligentní. Disponuje technologií Skin Pro, která automaticky a nepřetržitě optimalizuje každý záblesk 80x za sekundu podle odstínu pleti v různých částech těla. Dále je šetrný, konkrétně k pokožce. Citlivé režimy intuitivně nastavují rozsah výkonu, aby byla epilace účinná, bezpečná a pohodlná i v těch nejcitlivějších oblastech, jako je obličej, podpaží a intimní oblasti.

Pochvala od dermatologů

Braun

V práci je důkladný a rychlý. Jeho záblesky až 125krát za minutu znamenají minimum vynechaných míst a díky tomu, že záblesky „střílí“ každou půl sekundu, a to při nejnižším nastavení energie, může se chlubit tím, že je nejrychlejší na trhu. A důležité je i to, jak je bezpečný. Byl totiž klinicky testovaný a dermatologicky akreditovaný mezinárodní organizací Skin Health Alliance jako bezpečný pro pokožku.

Ve zkratce je tenhle přístroj nejrychlejší a nejúčinnější v odstranění chloupků s dlouhotrvajícími viditelnými výsledky na dobu až šesti měsíců, a to už po čtyřtýdenním používání.

„Odstraňování chloupků pomocí IPL technologie je nutné opakovat v pravidelných intervalech s postupně se redukující četností. A to proto, že IPL zachytí pouze ty chloupky, které jsou v růstové fázi. Při opakovaném a pravidelném počátečním ošetřením a následně při udržovacích ošetřeních zůstane pokožka dlouhodobě hladká," vysvětluje výhody dermatoložka Jana Housková.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články