Stylová výbava na pláž: Osvěžující drink v ruce a zdravá svačinka proti hladu

Stylová výbava na pláž: Osvěžující drink v ruce a zdravá svačinka proti hladu
Zdroj: Pixabay

Tropické dny se konečně přihlásily o slovo, a kdo tedy může, tráví většinu času u vody. Sbalit ráno všechny potřebné věci, připravit svačiny, nápoje, rodinu a pak vyrazit s vyplazeným jazykem na vestě. Tak takhle už ne, udělejte si to příjemnější a snazší!

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 08. 2020 10:55

Srpen je prozatím, co se týče počasí, naprosto ideální. Tropické teploty, slunce a prázdniny lákají většinu z nás trávit svůj volný čas u vody. Přinášíme vám tipy na svačinky, drinky i doplňky, které ocení nejeden z vás. Nejen, ze vás koktejly a limonády osvěží, ale také zklidní nervy a skvěle chutnají. Svačinky jsou zase zdravé a čerstvé a to vše bez práce. Prostě takový odpočinkový den, který si zasloužíte!

Pohoda u jihočeského moře

Big Zoom

Dopřejte si pohodu jako u moře i u nás, stačí navštívit jižní Čechy. Díky dovolené u Lipna všechny vaše strasti odplaví velká voda, zatímco vy se budete po snídani prohánět okolo přehrady na kolech. Ubytovat se můžete ve stylovém pensionu Frymburk N. 10 na břehu jezera a užívat si ničím nerušenou dovolenou. Děti se zabaví díky velkému množství atrakcí, které Lipno nabízí, tudíž budete mít dost času i sami na sebe, nějaký ten drink a relaxaci.

Namíchejte si drink

Neopublic

K pohodové dovolené patří i osvěžující drink. Skvělé jsou koktejly s vodkou, sodou a čerstvým exotickým ovocem. Přinášíme vám tipy na dva skvělé koktejly s ochucenou vodkou Amundsen Polar.

AMUNDSEN POLAR SPICE & TONIC

Do vysoké sklenice s ledem nalijte panáka Amundsen Polar Spice. Dolijte tonicem a do sklenice vložte pár plátků citronu. Nakonec ozdobte mátou.

AMUNDSEN POLAR HEAT & TONIC

Do vysoké sklenice s ledem nalijte panáka Amundsen Polar Heat. Dolijte tonicem a do sklenice vložte pár plátků pomeranče. Nakonec do sklenice vložte snítku rozmarýnu.

Žízeň zažene vychlazené pivo

Svijany

K vodě samozřejmě patří i dobře vychlazené pivo, které nám uhasí žízeň na dlouhou dobu. Navíc, když je pasterované, není co řešit. Pasterace je běžné tepelné ošetření, které se provádí s cílem prodloužit dobu trvanlivosti piva. V důsledku zahřívání a oxidace se však při ní zhoršují senzorické vlastnosti i nutriční hodnota piva, ničí se enzymy a další zdraví prospěšné látky, proto znalci dávají přednost pivu nepasterovanému. Čepovaných nepasterovaných piv na trhu pomalu přibývá, ale v plechovkách je stále nabízí jen jediný pivovar - Svijany.  Jeden z nejstarších českých pivovarů založený již v roce 1564 jako jediný český výrobce zvládl technologicky velmi náročné plnění „živého“ nepasterovaného piva do plechovek. Nabízí jich celkem pět a k tomu i nealkoholické pivo Svijanský Vozka.

Není bageta jako bageta

Albert

Abyste nemuseli složitě vymýšlet, co s sebou k vodě sbalit za občerstvení, sáhněte po skvělých, zdravých a chutných svačinkách z Fresh Bistra Albert. Vybrat si můžete z chutných baget, sendvičů, salátů i rýžových nudlí, takže každý si najde to své. Budete mít navíc jistotu, že suroviny jsou čerstvé a připravované s láskou. Děti, vy i ostatní strávníci budou mít spokojená bříška a pohodovému dni u vody už nebude nic stát v cestě.

Stylově na pláž

Svět minerálů

Co si budeme povídat, na pláži musíte také nějak vypadat. Skvělým letním doplňkem jsou náramky na nohu z minerálů. Nejen, že skvěle na opáleném kotníku vypadají, ale díky své síle vám přinesou i vytoužené vlastnosti. Pokud se třeba trápíte tím, že spatně vycházíte s lidmi a právě dovolené u vody v partě se bojíte, sáhněte po náramku na nohu z tyrkenitu. Jde vlastně o barvený magnezit, který svým vzhledem připomíná tyrkys. Dokáže významně pomoci v případech, kdy jsou vztahy s jinými lidmi problematické.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články