Těšíte se na Velikonoce? Oslavte je ve stylu dobrého jídla

Těšíte se na Velikonoce? Oslavte je ve stylu dobrého jídla
Zdroj: Albert

Užijte si Velikonoce, co hrdlo ráčí a vychutnejte si spoustu specialit, které vám Albert exkluzivně přináší nejenom na sváteční stůl. Vybírat můžete ze široké nabídky výrobků, na nichž si pochutnáte po celý den. Ráno můžete začít s jemným svátečním pečivem, odpoledne vám naopak zpestří masové delikatesy a večer jen odpočívejte se sklenkou dobrého aromatického karibského rumu.

Speciální projekt
Speciální projekt 06. 04. 2023 08:00

O Velikonocích nesmí na stole chybět vláčný mazanec s bohatou chutí a vrstvou křehkých mandlí. Ten z Albertova pekařství vychází ze stejného těsta jako oblíbená sváteční vánočka, místo pletení však pekař ručně uválí neodolatelný kulatý bochánek, který po upečení najdete v prodejnách Albert přepásaný velikonoční páskou. Dáte si ho s máslem, k rannímu čaji nebo k odpolední kávě?

Albert

Pokud nejste fanoušky mazance a dbáte na zdravý životní styl, můžete vyzkoušet žitnou Mlynářskou briošku bohatá na vlákninu. Nasládlou chuť této novince z Mlynářské řady dodávají rozinky, trocha cukru a plátky mandlí. Navíc skvěle chutná jak nasladko s marmeládou, tak i naslano – třeba s kozím sýrem. 

Albert

K rychlé snídani nebo večeři se zase skvěle hodní uzeniny z přeštického prasátka. Maso z vyhlášeného přeštického vepře je mezi gurmány známé pro svou křehčí, šťavnatější a výraznější chuť. Zpestřete si tak velikonoční hodování a ochutnejte uzeniny z řady Česká chuť z tohoto výjimečného plemene. Ochutnat můžete Selskou klobásu, Pečenou slaninu nebo Selskou šunku nejvyšší jakosti.

Nechce se vám vařit? Máme řešení

Abyste si o svátcích mohli dát poctivý kus šťavnatého masa, nemusíte trávit hodiny u plotny. Díky bohaté nabídce mas připravených metodou sous vide z řady Albert Excellent můžete během několika desítek minut naservírovat dokonalý sváteční pokrm. Šťavnatá kachní prsa, lahodná hovězí líčka, vepřová žebra či koleno a mnoho dalších lahůdek si díky metodě sous vide, tedy vaření ve vakuu, zachovává šťavnatost a na talíř vnese skvělou chuť.

Albert

Přiťukněte si karibským rumem

Milovníci večerní chvilky oddychu se sklenkou karibského rumu by neměli minout třtinový rum Legenda z Blatné. Vznikl blendem pečlivě vybraných až 5 let stařených třtinových rumů z karibských zemí. Díky zrání v dubových sudech po bourbonu v sobě nese osobité dřevité tóny. V rumu Legenda z Blatné Premium se pak snoubí chutě cukrové třtiny z Dominikánské republiky, Venezuely a Panamy a rozhodně vás zaujme jeho světlejší barva a jemně nasládlá chuť.

Albert

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články