Užijte si večer doma. Tihle společníci vám ho zpříjemní

Užijte si večer doma. Tihle společníci vám ho zpříjemní

I když venku stále vládne babí léto, na večerní posedávání venku s vychlazeným drinkem počasí už není. Užít si příjemný večer ale můžete i doma, stačí si přizvat šikovné pomocníky a oddat se relaxaci a odpočinku.

Speciální projekt
Speciální projekt 22. 09. 2021 10:20

Většina z nás se na nadcházející část roku asi moc netěší – zima, deštivo, sychravo. Co je ale špatného na tom, zalézt si dřív do postele, dát si čaj nebo dobré pití a jídlo, užívat si knížku, poslouchat hudbu nebo koukat na film? Ruku na srdce – netěšili jste se v rušném létě na chvilku klidu?

Zahřejte se dobrým čajem

Biogena Beautea

K podzimu a zimě čaj tak nějak patří. Zahřeje i potěší. Buďte ale důkladní při výběru směsi, protože správně zvolená vám přinese opravdový požitek. Biogena Beautea jsou unikátní bylinné čajové směsi, vyvinuté především pro něžné pohlaví, které vás budou doprovázet po celý den od ranního probuzení až po zklidnění před spánkem. Dopřejte si vyvážené kombinace bylin a udělejte dobře svému tělu i duši.

Užijte si hudbu naplno

Panasonic

Ležet v posteli, sedět na gauči nebo v oblíbeném ušáku, vypustit z hlavy všechny starosti a poslouchat hudbu, která je blízká vašemu srdci. Nic nereálného! Dopřejte si to nejlepší. Reproduktor TMAX5 skrývá mocný zvuk ve skromném těle. Nenechte se oklamat jeho velikostí. Je nenápadný a dobře přenosný, vládne však silným čistým zvukem. Prostřednictvím 16cm Wooferu a dvěma zesilovačům, které zajišťují hluboké basy a ostré beaty, udělá z každé události nezapomenutelný zážitek a díky kompaktnímu stylovému designu se navíc perfektně hodí do každé domácnosti.

Mlsejte zdravě a bez výčitek

RamaK posezení s knihou nebo k puštěnému filmu se hodí něco na zub. Vynechejte pro jednou brambůrky a křupky a připravte si domácí dobroty. Co třeba chlebíčky? Rama 100% rostlinná alternativa másla se dá používat stejně jako máslo. Díky vysokému obsahu tuku se hodí ke všem studeným i teplým úpravám, ať už jde o vaření, smažení či pečení. Skvěle chutná, ale navíc se i snadno roztírá. Rama 100% rostlinná alternativa másla je zkrátka výborná volba pro všechny, kteří chtějí omezit nebo vyloučit živočišné tuky a zároveň myslí na životní prostředí.

Oslavujte s lehkou hlavou

Bohemia sekt

Dovolenkovému vyspávání je konec! Přiťuknout si doma s partnerem s vědomím, že brzy ráno vstáváte do práce, pobavit se i přesto, že čekáte miminko nebo pohostit návštěvu, která pojede domů autem, ale můžete i tak. Od čeho jsou nealkoholické drinky? Dopřejte si opojnou chuť bublinek, jde to totiž i bez alkoholu. Nealkoholický Bohemia Sekt je dostupný ve dvou variantách. Dáte přednost bílé, nebo zvolíte něžnou růžovou? Za jejich harmonicky vyváženou chuť vděčí obě náročnému a šetrnému způsobu odebrání alkoholu ve vakuu, při kterém zůstávají nejlépe uchovány aromatické látky, vínu vlastní.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články