Větší než obvykle: Trend kabelek pro léto 2023 velí pořádně je přifouknout, a to včetně psaníček

Trendy kabelky na léto 2023: Zvětšování postihlo nejen klasické shopperky, ale i psaníčka
Zdroj: Oficiální materiály prodejců, Profimedia/koláž Lifee
Psaníčko vpravdě oversized, z kolekce pro letošní léto od značky Louis Vuitton.Tak tak lze pobrat i aktuální model značky Bottega Veneta.Herečka Angelina Jolie sáhla po střídmé, přesto prostorné variantě elegantní kabelky nošené na předloktí.Zpěvačka Ashlee Simpson je na svou novou "Diorku" patřičně pyšná!+ 17 fotek+ 18 fotek

Nová sezóna, nová kabelka. A ne ledajaká. Letos při výběru té nej tašky pro letní období rozhodně netroškařte. Nosí se pořádně objemné varianty, do kterých se bez obtíží sbalíte třeba na víkend, a přesto budou vaším nejstylovějším doplňkem nejen pro nadcházející prázdniny. Jak to ostatně dokazují herečka Angelina Jolie (48) nebo zpěvačka Ashlee Simpson (38).

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 04. 06. 2023 09:00

Předvedly nám je kolekce Louis Vuitton nebo Bottega Veneta, ale nejen proto nelze letos kabelky a tašky typu shopper přehlížet. I když se zrovna nikam nechystáte, pořádně objemná kabelka by neměla ve vaší sbírce chybět. Jaké jsou její nejaktuálnější podoby?

Mini je prý out. Teď se nosí kabelky větší než velké

Nabízejí se typicky letní materiály. Hitem letošních slunečných dní budou jednoznačně kabelky vyvedené z plátna nebo výrazně tkané modely inspirované tote bag typem kabelky, kterou najdete po léta například v portfoliu značky Dior. Tentokrát se jí inspirovala třeba značka Furla, která svůj typ kompletně protkala svým logem. Podobný model nechybí ani v nabídce značky Coccinelle. Stranou ale nenechávejte ani objemnější modely z kůže. Nabízejí se v dalších barevných variantách, než jsou jen ty striktně přírodní, a umí vypadat vskutku stylově.

Psaníčka, která jen tak nepřehlédnete

Obří rozměry ale nejsou jen doménou větších modelů typu shopper. Tentokrát postihlo výrazné zvětšování také kabelky do dlaně a jiné menší modely. Vlnu přifouklých psaníček představila na podzim v kolekci pro letošní léto značka Louis Vuitton, její nepřehlédnutelné psaníčko tak spustilo lavinu podobně obřích variant i u běžně dostupných kolekcí. Do dlaně se tak tak vejde i aktuální model z kolekce pro jaro a léto značky Bottega Veneta, kterému nechybí typické proplétání, tentokrát ale kabelka pojme vše, co budete na celý den potřebovat.

Jolie se smetanovou elegancí, Simpson s ležérní klasikou

Vlivu trendu nápadně narostlých zavazadel neunikají ani známé tváře. Herečka Angelina Jolie, která shodou okolností slaví v neděli 48. narozeniny, podlehla kouzlu ivory modelu, kterému přizpůsobila celý svůj smetanově zbarvený outfit s plisovanou sukní a výraznými sandálky se cvočky. To zpěvačka Ashlee Simpson (38) při výběru příliš neexperimentovala a zůstala věrná klasice. Pořídila si jednu z ikonických tote bags od Diora. A jak je vidět z fotografií, kde s kabelkou nadšeně pózuje, je na ni patřičně pyšná.

Vy se můžete jejich stylem inspirovat v přiložené fotogalerii, kde najdete také další nadměrné kabelky podle posledních trendů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články