Vítej podzime! Užijte si nejbarevnější období v roce

Vítej podzime! Užijte si nejbarevnější období v roce
Zdroj: Pixabay

Listy si vzaly barevné pláště, žlutá a červená sluší jim zvláště. Tahle dětská říkanka možná symbolizuje nastupující podzim ze všeho nejpřesněji. Protože i když doufáme ještě v pár krásných dnů, příroda nám svojí barevnou škálou vynahrazuje to, že musíme mít jednu vrstvu oblečení navíc.

Speciální projekt
Speciální projekt 29. 09. 2022 14:50

Možná by se to ani nemělo říkat nahlas, ale myslíte už na Vánoce? Protože říjen se přežene jako nic, listopad nás překvapí svým chladem a najednou je tady prosinec! Vyzkoušíte tyhle vychytávky a třeba vás některá z nich zaujme natolik, že jí vaši blízcí najdou pod stromečkem.

Vychutnat si chvíle beze spěchu

PEPR

Na podzim, jak se zdá, se svět kolem nás trochu zpomalí a této skulinky si musíme užít. Hektičnost konce prázdnin už brzy vystřídá předvánoční shon, užijte si tak mezidobí, kdy se příliš nespěchá. Pozvěte svou rodinu a přátele a užijte si klidný a výjimečný večer. Čím jiným si v takovou chvíli připít než sektem, který na svůj moment čekal tak dlouho! Hrozny pro Bohemia Sekt Prestige 36 nechali moravští vinaři na vinicích dozrát přesně tak, jak je třeba. Ne málo, aby byly správně vyzrálé, ale ani ne moc, aby si zachovaly pikantní kyselinku. Jak název prozrazuje, na kvasinkách ležel sekt minimálně tři roky a výsledkem je noblesní sekt s elegantní a dokonale vyváženou chutí. Zakoupíte na osobnivinoteka.cz.

Ulevte svým očím

Naturevia

Všichni trávíme stále více času před počítačem, odnáší to ale ze všeho nejvíc naše oči. Tak jim ulevte! Modré světlo z digitálních přístrojů totiž proniká hluboko do oka, kde škodí. Krátkodobě může způsobit únavu, ovšem při dlouhodobém působení může vést ke zhoršení zraku. Vyzkoušejte novinku Naturevia OptiVizin Blue, která jim dodá potřebnou výživu. Doplněk stravy obsahuje pořádnou porci luteinu, zeaxantinu, omega3 a zinku s vitaminem A.

Buďte připraveni

Toprecepty

Patříte k těm, kteří s prvním zářijovým dnem začínají plánovat, co komu dají pod stromeček? Překvapte letos své blízké opravdovou peckou. Kompletní edicí kuchařek od největšího českého portálu o vaření Toprecepty. Naše kuchařka nabízí 150 nejhledanějších receptů na českém internetu, Naše moučníky budou vaší inspirací při sladkém pečení, Naše kuchařka 2 navazuje na první titul a až budete čekat, až se vám uvaří svíčková nebo dopeče bábovka, pusťte se do luštění Našich křížovek.

Pojistěte si peníze

Svět minerálů

Peníze jsou vzhledem k okolnostem hlavním tématem letošního roku. Děláme všemožné kroky proto, abychom si pojistili, že se nedostaneme do finanční nouze. Pokud se pohybujete ve světe financí, povolejte na pomoc i přírodu a pořiďte si minerál, který je na finance zaměřen. Budete v harmonii, vyhnete se stresu a naopak najdete klid.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články