Vyhrajte balíček přírodní kosmetiky ze slunného Řecka. Její hlavní chloubou je med!

Vyhrajte balíček přírodní kosmetiky ze slunného Řecka. Její hlavní chloubou je med!
Zdroj: Apivita

Včely jsou řemeslnice přírody, jsou zdrojem života. Kdyby včely přestaly existovat, náš svět by nebyl ničím. Tyto dvě myšlenky ctí už desítky let Apivita, kosmetická značka ze slunného Řecka. Právě na včely totiž myslí v rámci všech svých aktivit.

Speciální projekt
Speciální projekt 22. 06. 2020 22:19

Příběh Apivity začal před více než padesáti lety, jak už bylo řečeno, v Řecku. Právě tam totiž spojili své síly a um dva lékárníci —Nikos a Niki Koutsian. Jméno Apivita spojuje slova Apis —včela a Vita —život. Proč život, to je jasné, včela však odkazuje na roli, kterou při vzniku kosmetiky tento neuvěřitelně pilný a pro člověka důležitý hmyz hraje. Protože právě společenství včel bylo pro zakladatele značky inspirativní.

Apivita

Cílem Apivity je podpořit harmonii, vyváženost, to vše prostřednictvím prvotřídních přírodních surovin. Tak to všechno vyzkoušejte na vlastní kůži! Začněte třeba Apivita cleansing Foam čisticí krémovou pěnou. Obsahuje výtažky z olivovníku, levandule a propolisu a snadno díky ní odstraníte make-up a nečistoty. A to aniž by byla potom pleť nepříjemně vysušená.

Apivita

Pokračujte s Apivita tonic lotion pleťovým tonikem. Pleť zklidní a hydratuje, účinkovat bude med a levandule. Další na řadě je Apivita Beessential Oils hydratační denní pleťový olej, který díky propolisu a esenciálním olejům dodá vaší pokožce vláhu a rozzáří její přirozenou krásu. A pokud se rády rozmazlujete, nezapomeňte na plátýnkovou masku Apivita Express Beauty. Osvěží vás, zpěvní pokožku tváře a dodá jí tolik potřebnou hydrataci.

Soutěžte s námi o balíček pleťových produktů Apivita. Stačí, když odpovíte na otázku v soutěžením formuláři níže:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články