Zázračný česnek: Soutěžte o moderní alternativu v kapkách na podporu imunity!

Zázračný česnek: Soutěžte o moderní alternativu v kapkách na podporu imunity!
Zdroj: Allivictus

Česnek patří k plodinám, které jsou už od pradávna považovány za zázračné. Už naši předci věděli, že díky němu mohou posilovat imunitu, zamezit infekci v ranách či jiným způsobem pomáhat celkovému zdravotnímu stavu. I dnes je česnek velmi oblíbeným pomocníkem, který pomůže s nejednou obtíží.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 16. 12. 2020 11:00

Česnek se používá k léčbě nejrůznějších nemocí už celá staletí. První zmínky o jeho užívání jsou známy z Indie a to z doby před 5000 lety. Při léčbě nemocných ho využívali i staří Řekové, Římané, ale i Egypťané nebo Babylóňané. Středověcí lékaři i babky kořenářky ho používali také k obkladům na rány, aby se zabránilo šíření infekce. V 19. století jeho účinky poprvé představil veřejnosti francouzský lékař Louis Pasteur, který popsal i jeho antimikrobiální vliv. Svůj význam měl česnek i za obou válek. Krájel se na plátky, které se přikládaly na rány raněných vojáků, aby nedocházelo k infekci.

Léčivá síla česneku

Své místo ve zdravotnictví zaujímá česnek dodnes. Ne nadarmo se mu říká přírodní antibiotikum. Jeho konzumací bojujete s virovými i bakteriálními onemocněními, posilujete imunitu, zabraňujete vzniku kvasinkových a plísňových infekcí. Česnek vám pomůže zbavit se zahlenění dýchacích cest, snižuje také cholesterol a krevní tuky.

Allivictus

Česnekový odér

Velkým problémem je však česnekový odér, který mnoha lidem vadí. Ve svém jídelníčku ho tedy často mylně a zbytečně nahrazují česnekovými tabletkami. V těch však, už jen z principu jejich výroby, žádné zdraví prospěšné látky z česneku uchovat nelze. Proto je čas sáhnout po něčem novém, modernějším a uživatelsky přijatelnějším.

Moderní varianta klasického česneku

Doplněk stravy Allivictus se vyrábí ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů. Tinktura obsahuje 67 % česnekového macerátu a 33 % potravinářského lihu, žádné další přísady. Do třiceti kapek je použito celých šest stroužků česneku, síla je tedy obrovská.

Už žádný zápach

Největší výhoda Allivictu je ale především v tom, že obvykle nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele. Nevěříte?

Allivictus

Pokud chcete doplněk stravy Allivictus vyzkoušet, soutěžte s námi o 3 balíčky této česnekové tinktury. Každý balíček obsahuje 3x 25ml doplňku stravy Allivictus. Stačí správě odpovědět na soutěžní otázku:

Kolik je ve 30 kapkách doplňku stravy Allivictus česneku?

a) 3 stroužky

b) 6 stroužků

c) 9 stroužků

Nápovědu naleznete ZDE!

Své odpovědi zasílejte na mail soutez@lifee.cz od 16. 12. 2020 do 23. 12. 2020 a do předmětu uveďte SOUTĚŽ ALLIVICTUS. Vyhrává 5, 15 . a 25. správná odpověď. Přejeme hodně štěstí!

Soutěž byla ukončena, výhercům gratulujeme!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články