×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

čerstvé ryby

shirako

Bizarní japonské shirako: Vařené tresčí mlíčí je zázrak místní gastronomie a má prý lehkou a krémovou chuť

Kapr s avokádem, mandlemi a pomerančem

Suroviny:

2 podkovičky z kapra
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
extra panenský olivový olej Primadona
1 lžíce másla Pilos
1 pomeranč
2 avokáda
1 červená cibule
1 hrst mandlí Alesto
čerstvá máta
200 g zakysané smetany Pilos (16 %)

Postup:

Umytého a osušeného kapra z obou stran osolíme, opepříme a na rozehřátém olivovém oleji opékáme do zlatohněda. Před dokončením přidáme na pánev máslo a necháme rozpustit.

Kůru z pomeranče odkrojíme a ostrým nožem vykrojíme segmenty - měsíčky pomeranče bez slupky. Dáme je do misky a vytlačíme k nim šťávu ze zbytku pomeranče (trochou šťávy pokapeme i hotového kapra).

Potom přidáme dužiny avokád nakrájené na měsíčky, na sucho opečené mírně vychladnuté a nasekané mandle, cibuli nakrájenou na tenké plátky, sůl, pepř, olivový olej, nasekané lístky máty a zlehka promícháme.

Jezte v zimě ryby: Pomáhají při hubnutí a působí jako prevence před osteoporózou

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceApetit piknik 2025Trendy kozačky podzim 2025Přechodové bundy podzim 2025
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyDýňové rizoto s česnekemKuře s podzimním ovocem
Články Lifee.cz
Vítejte u Aleše Cibulky a Michala Jagelky: Kvůli dvoupatrovému bytu se zadlužili tak, že jejich maminky šílelyNová řada Bachelor 2025 startuje: Loňské hvězdy show plné lásky prozradily Lifee, co by poradily nováčkůmNa lovu za top trendem sezony: Redaktorka Lifee objevila nejkrásnější svetry s krátkým rukávemZáhada kluka z komína: Joshua Maddux vyrazil na procházku, po sedmi letech našli jeho tělo na prazvláštním místěCvičicí pětiminutovka Saskie Burešové: Díky krátkému rannímu rituálu je fit i před osmdesátkouNejvětší trápení Zory Ully Keslerové: Česká královna italských hororů přišla těsně po porodu o syna
Doporučené články
Top deset vlněných kabátů, které obstojí i v nejchladnějších dnechExfoliace pleti kyselinami AHA, BHA, PHA a LHA: Jděte na to jemně, ale účinně jako KorejkyČeši touží po klidu a autenticitě. Petr Kotík vysvětluje, proč nás nejvíc lákají místa tvořená srdcemEnergická hvězdička Karolína Knězů: Herečka je „drakovílou” nejen na seriálové scéně, ale září také v divadleKurkumové latté: Lahodné zlaté mléko báječně zpříjemní chladné dny a dlouhé večerySlavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra