• Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Horoskopy
  • Mobilní menu
Zavřít menu
Děti a rodina Styl a zdraví Láska a vztahy Vaření a recepty Horoskopy
Facebook Facebook Instagram Instagram
Facebook Instagram
Speciál: Škola líčeníSoutěžeTestování
SuperWoman

kvasinky

Medový roztok: Med vlijeme do teplé vody, mícháme, až se rozpustí, a přivedeme k varu. Vaříme na mírném plameni přibližně hodinu, sbíráme vznikající pěnu a zároveň průběžně přidáváme vyvařenou vodu. Poté necháme vychladnout asi na 25 °C. Dochucení - do medového roztoku před kvašením přidejte různá koření a ozvláštněte svoji medovinu. Použijte skořicovou kůru, dodá krásnou vůni a medovinu vyčeří a zbaví zákalu, hřebíček, koriandr nebo badyán. Limetka nebo citron navodí medovině svěží nádech, postačí jeden plod pokrájený na kolečka na 10 litrů roztoku. Fantazii se meze nekladou.

Medovina krok za krokem: Jak si ji vyrobit doma a k čemu slouží?

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook Facebook Instagram Instagram
  • Nastavení soukromí
  • Inzerce
  • Etický kodex
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Kontakty

© 2023 Všechny práva vyhrazena Extra Online Media