×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

minerální látky

Raw čokoládový krémový řez

Suroviny:

200 g kešu oříšků nebo slunečnicových semínek
30 g kakaa
150 g javorového sirupu
30 g kakaového másla (můžete nahradit kokosovým olejem)
1 lžička vanilkového extraktu nebo mleté vanilky
1/4 lžičky mořské soli
110 ml vody

Postup:

Lehce rozehřejte kakaové máslo nebo kokosový olej, tak aby byl tuk tekutý. Dejte všechny ingredience do vysokorychlostního blenderu a začněte mixovat. Nejprve na nižší obrátky a postupně zvyšujte výkon. Mixujte tak dlouho, dokud nebude krém úplně hladký. V průběhu procesu alespoň dvakrát mixování zastavte a pomocí stěrky setřete obsah ze stěn a lehce promíchejte.

Připravte si nádobu velkou přibližně 10x15 cm. Může to být menší forma na dort, brownies, nebo třeba větší krabička na uskladňování potravin. Také můžete připravit řezy z dvojnásobného množství, pak bude ideálně vyhovovat menší dortová forma (∅ 18-20 cm). Nádobu si vyložte po bocích i dně pečícím papírem nebo fólií.

Hotový krém přesuňte do připravené formy a zarovnejte pomocí stěrky. Zakryjte formu fólií nebo víkem a dejte vychladit do mrazáku, ale postačí i do ledničky na pár hodin. Vychlazený krém vyjměte z formy, nechte lehce povolit a nakrájejte na požadované tvary. Při servírování se nebojte zapojit fantazii a doplňte jej o čerstvé ovoce, oříšky, kokosové plátky, pár hoblinek čokolády, posypejte kakaem,

Raw strava očima odborníků: Je pro naše tělo z dlouhodobého hlediska prospěšná?

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceBoty s kožešinou zima 2025Kožešinové kabáty zima 2025
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyLinecké cukrovíVosí hnízda
Články Lifee.cz
Peter Nagy nám odhalil tajemství svých klobouků: Nechává si je vyrobit v zahraničí na míruDopadení heparinového vraha: Petra Zelenku odhalil primář, pomohl rozpis služeb a záznamy o krvácení pacientůČínský horoskop: Co nás čeká v prosinci, měsíci zemní krysy? Přijdou změny v kariéře, vztahy posílí jídelní stůlNejúčinnější krémy na ruce pro chladné období: Vybrali jsme ty ochranné a vyživující už od 59 korunEva Burešová touží po šatech z latexu a přiznala konflikt s návrhářem: Urazil se a už se neozvalTento týden v Ulici: Lukáš Krpálek dá Koldovi lekci, Adrianu rozbrečí dopisy od Klárky
Doporučené články
Sezóna vysokých kozaček je zpět! Deset nejkrásnějších párů na zimuOd temně rudé po hnědou. 5 trendy rtěnek, ve kterých v zimě zazáříteObrovský úspěch českého sklářství. Ozdoby Koulier doplní největší sbírku vánočních ozdob na světěMiss Kateřina Průšová: Po čtyřicítce vypadá neskutečně a moc by si přála založit rodinuJaké vánoční cukroví je nejvíc retro? Zalistujme v receptářích našich babičekPekingská kachna, která změnila pražskou gastronomii. Restaurace Sia je luxusní letenka napříč Asií

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra