• Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Horoskopy
  • Mobilní menu
Zavřít menu
Děti a rodina Styl a zdraví Láska a vztahy Vaření a recepty Horoskopy
Facebook Facebook Instagram Instagram
Facebook Instagram
Speciál: Škola líčeníSoutěžeTestování
SuperWoman

zmrazené hranolky

Čekankové lodičky Suroviny: 400 g McCain Fri'Style, 1 čekanka, 200 g čerstvého tvarohu, 1 svazek čerstvých bylinek (petrželka, kerblík, meduňka atp.), 2 kusy filé z ančoviček, 1 lžička hořčice, 50 ml olivového oleje, 12 hrášků na ozdobu, 50 ml ajvaru (paprikového pyré), 1 lžička mletého kmínu (nejlépe římského), sůl, pepř, červená paprika Postup: Čekanku rozebereme na jednotlivé lístky. Bylinky omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Ančovičkové filé nasekáme na stejně drobné kousky. Vše spojíme s hořčicí, olivovým olejem a polovinou tvarohu. Hmotu přendáme do cukrářské stříkačky a s její pomocí nanášíme na listy čekanky. Ozdobíme hráškem. Ajvar spojíme se zbylou částí tvarohu a dochutíme solí, pepřem a kmínem. Hmotu nanášíme na listy čekanky. Papriku omyjeme, přeřízneme napůl, odstraníme jádřince a podélně nakrájíme na proužky o šířce 1 cm. Použijeme k ozdobení. McCain Fri'Style připravíme podle pokynů na obalu. Podáváme spolu s dipy na čekance.

Zdravé recepty: Co si připravit k hranolkám? Zapomeňte na smažák nebo řízek!

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook Facebook Instagram Instagram
  • Online kurzy vaření
  • Nastavení soukromí
  • Inzerce
  • Etický kodex
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Kontakty

© 2023 Všechny práva vyhrazena Extra Online Media