25 božích aktivit, bez kterých se neobejdou žádné pořádné Vánoce!

Bruslení patří k Vánocům jako plavání k létu.
Zdroj: Squarespace.com
1. Napište dopis Ježíškovi (nebo Santovi).2. Pověste jmelí na všechny dveře.3. Uskutečněte videochat s nějakým kamarádem či příbuzným, který žije v jiném městě.4. Vymyslete nějaký originální způsob, jak si doma vystavit vánoční pohlednice.+ 21 fotek+ 22 fotek

Žádné pořádné jaro se neobejde bez trhání sněženek. Nefalšované léto si zase neumíme představit bez točené zmrzliny. A podzim bez sbírání kaštanů! Pokud toužíte prožít ty opravdové Vánoce, nevynechejte žádnou z těchto 25 aktivit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 12. 2016 13:26

Psaní dopisů Ježíškovi, sledování oblíbených pohádek, zdobení stromečku… to je výčet jen několika činností, bez kterých by Vánoce zkrátka nebyly Vánocemi. Skvěle se u nich odreagujeme, pobavíme a alespoň na chvíli pustíme z hlavy starosti všedního dne.

Tyto svátky však nejsou jen o bujarém veselí, ale také o pomáhání lidem v nouzi. Běžte servírovat jídlo do místního útulku pro bezdomovce nebo třeba zavezte nějaké dárky do dětského domova. I tady přijdete na úplně jiné myšlenky a zjistíte, že ony výše zmíněné starosti vlastně nejsou zase až tak hrozné. A jako bonus si odnesete báječný pocit z toho, že jste někomu udělali radost. A dodali naději.

Chcete mít jistotu, že letos na nic důležitého nezapomenete? Projděte si seznam 25 nejtypičtějších a nejzábavnějších vánočních aktivit, který sestavil server CountryLiving.

Zdroj: CountryLiving

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články