5 způsobů, jak se vyvarovat trapasu na teambuldingu

Na teambuldingu se budují vztahy.
Zdroj: Pixabay
Nepijte příliš alkoholu.Mohlo by se vám to vymstít.V opojení člověk řekne věcí...Využijte proplaceného občerstvení.+ 1 fotka+ 2 fotky

Zajet si na pár skleniček s kolegy není od věci. Teambulding k tomu přeci slouží. Vyvarujte se na víkendovém pobytu přílišnému popíjení alkoholu. Nemuselo by to dopadnout dobře.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 15. 06. 2018 19:41

Všeho s mírou

Pokud se octnete na teabuldingu, který má více dní, dejte si obzvlášť pozor na to, co říkáte. Radikální postoje by se vám mohly vymstít. Přeci jen se s kolegy příliš dobře neznáte.

Pozor na alkohol

Držet jazyk za zuby vám pomůže, když se budete krotit v počtu skleniček vína. Vypít 4 láhve v neznámém prostředí není příliš vhodné.

Trapas na obzoru

Den po pořádné party bývá obvykle menší porada nebo schůze, aby to nevypadalo, že se na organizovaném tmelení kolektivu jen paří. Když nebudete po předešlém večírku vypadat jako zombice, ukážete se v dobrém světle.

Zapovězený sex

Za předpokladu, že se neovládnete a vypijete celý Lobby bar, je na místě se krotit alespoň sexuálně. Probudit se vedle kolegy není nic moc. Uvědomte si, že ho budete vídat každý den v práci.

Čistý štít

Vždy je lepší odjet z minidovolené bez jediného škraloupu. To se vám nepodaří ani omylem, ale můžete se o to pokusit. Věřte, že nakonec budete rádi.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články