Horoskop: Ideální povolání podle znamení zvěrokruhu!

Horoskop: Ideální povolání podle znamení zvěrokruhu!
Zdroj: Pixabay.com

Jste spokojeni se svým zaměstnáním, nebo tajně toužíte po změně? Znamení, ve kterém jste se narodili, vám mnohé prozradí. Podívejte se, jaké povolání vás učiní šťastnými. Možná zjistíte, jak prohloubit svůj potenciál a talent.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 05. 2019 06:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Aktivní, odvážný a energický Beran potřebuje práci, ve které se cítí nezávislý. Je otevřený novým nápadům a touží ukojit své ambice. Beran zbožňuje adrenalin, proto se uplatní jako policista, voják, pilot, kaskadér či hasič. Úspěch nalezne v oblasti obchodních služeb anebo v umělecké sféře.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) 

Zrozenci Býka vynikají v činnostech, kde je třeba vytrvalosti. Umějí si zachovat chladnou hlavu, neprahnou po chvále a nejsou soutěživí. Blízká jsou jim povolání spjatá s penězi, krásou a designem. Nenajdete lepšího architekta, manažera, účetního, kadeřníka, starožitníka, klenotníka anebo archeologa.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci potřebují rozmanité povolání, aby zasytili svou zvědavost a potřebu poznání. Tito zrozenci srší přirozenou inteligencí a kreativitou. Stereotypní práce je dožene k šílenství. Umí skvěle komunikovat a rychle se učí cizím jazykům. Zaměřují se na práci novináře, tlumočníka, komentátora, učitele, průvodce, ale i tanečníka či knihkupce.

RAK (22. 6. – 22. 7.) 

Inteligentní Rak překypuje citlivostí, vnímavostí a pochopením. Nesnese rutinní práci, která nemá hlubší smysl. Raci milují přímý kontakt s lidmi, proto jsou z nich výborní učitelé, číšníci, zdravotní personál, sociální pracovníci, ale také bytoví designéři, obchodníci s uměním či politici.

LEV (23. 7. – 22. 8.) 

Dominantní povaha Lva si žádá práci ve vyšších sférách. Lev potřebuje vládnout a rozkazovat. V zaměstnání nehledá kompromisy a své podřízené umí skvěle motivovat. Lev se uplatní jako politik, herec, manažer, učitel, ředitel, voják, reklamní agent, režisér či obchodník s vybraným zbožím a šperky.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pokud hledáte práci, kde je zapotřebí perfekcionismus, v tom vynikají Panny. Navíc jsou zodpovědné, spolehlivé a mají smysl pro detail. Jejich komunikační schopnosti jsou rovněž pozoruhodné. Uplatní se jako hodináři, úředníci, starožitníci, daňoví poradci, asistenti, řemeslníci anebo kadeřníci.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pakliže hledáte přizpůsobivého pracovníka, který se nehádá, umí naslouchat a je spravedlivý, zaměstnejte Váhu. Oplývá zodpovědným jednáním a vkusným chováním. Váhy vědí, co je správné a mají smysl pro estetiku. Rády se pohybují v oblasti módy, bydlení, šperkařství, ale i zdravotnictví a politiky. Mezi Vahami hledejte soudce, prokurátory a obchodníky.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) 

Štíři berou svoji práci velmi vážně a rádi za sebou vidí úspěchy. V zaměstnání musejí najít vyšší princip, rádi řeší záhady a problémy. Dokonale se uplatní ve vypjatých situacích. Práce psychologa, vědce, historika, policisty, patologa, kriminalisty, politika, vojáka, či kováře, jim přinese uspokojení.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) 

Vhodná práce pro Střelce? Hlavně ho nesmíte zavřít do jedné místnosti a zahrnout stereotypními povinnostmi, jinak vám uteče! Zbožňuje kontakt s lidmi a volné pole působení. Uplatní se jako průvodce, kuchař, pilot, překladatel, diplomat, fotograf, chovatel zvířat anebo advokát.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) 

Na koho se spolehnout v krizové situaci? Jedině na Kozoroha. Vyřeší všechny obtíže jako mávnutím kouzelného proutku. Nezná slovo lenost a disponuje logickým myšlením. Kozorohovi jsou předurčena povolání na vyšších postech, kde je zapotřebí odpovědnosti. Bankéř, ekonom, politik, státník, chirurg, archivář, stavitel, voják či řemeslník.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) 

Práce s Vodnářem je zábavná a nápaditá. Rád uplatňuje své tvůrčí schopnosti. Hýří originalitou, vytrvalostí a bohatou fantazií. Potřebuje zaměstnání s hlubším smyslem. Najdete je v řadách humanitárních pracovníků, sociologů, astronomů, vědců, cestovatelů, číšníků, léčitelů či učitelů.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) 

Klidné a citlivé Ryby jsou spokojené v práci, kde se mohou vcítit do potíží jiných lidí a ukážou jim správnou cestu. Vynikají jako zdravotní sestry, sociální pracovníci, učitelé, psychologové i lékaři. Jejich velká představivost je táhne k zaměstnání s mystickým podtextem a k umění. Zazáří jako básníci, barmani, fotografové, hudebníci, herci i modelky.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články