Zvíře šité na míru podle hvězd: Štír by si měl pořídit hada, zasněné ryby králíka

Zvíře šité na míru podle hvězd: Štír by si měl pořídit hada, zasněné ryby králíka
Zdroj: Pixabay
Jaké zvíře se k vám hodí podle horoskopu? Přinášíme vám inspiraci podle hvězd...VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Pro pohodové Vodnáře mají hvězdy exotický tip na domácího mazlíčka - energické miniprasátko. A co je naopak špatnou volbou? Ač je to paradox, Vodnáři by si neměli pořizovat rybičky.RYBY (21. 2. – 20. 3.): Extrémně citové a zasněné Ryby k sobě potřebují králíčka. Ten - stejně jako ony - vyžaduje pozornost a hlavně pomazlení a pohlazení. Ryby si naopak nebudou příliš rozumět s kočkami.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Lidé narození ve znamení Berana jsou plní nespoutané energie. Vhodným zvířetem je tak pro ně třeba československý vlčák. Naopak by si neměli pořizovat pavouky ani jinou podobnou havěť.+ 9 fotek+ 10 fotek

Uvažujete o pořízení domácího mazlíčka? Nevíte, pro jaké zvíře se rozhodnout? Přinášíme vám inspiraci podle hvězd. Ve speciálním horoskopu se dozvíte, s jakým mazlíčkem budete nejšťastnější.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 18. 09. 2019 06:00

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, u vás to bude trochu složitější. Vy byste si měli pořídit vlka, případně československého vlčáka, který má v sobě kapku vlčí krve. Vaše energie nezná hranic. Jste stále aktivní jak fyzicky, tak psychicky. V této charakteristice se s vámi shoduje právě vlk. Oba jste známí svou náladovostí a někdy i agresí. Dáte mu šanci?

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk by si měl pořídit kočku. Oba jsou stejně tvrdohlaví a nepřístupní. Jakmile si Býk něco usmyslí, jde si tvrdě za svým - stejně jako tento chlupatý mazlíček. Budou si skvěle rozumět. Když se zrovna nebudou potřebovat, přijde na řadu ignorace. A když budou mít náladu, přijde mazlení.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou impulzivní, nespoutaní, jistým způsobem exotičtí. A s kým si tedy nejvíce zařádí? No přece s papouškem! Barevný a hlučný papoušek Blížence naprosto fascinuje a nikdy ho neomrzí.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Raci, jste docela loajální, ale pouze k těm, které máte rádi. A jaké zvíře vám to připomíná? Kočku? Ano, správně! Stejně jako ona si držíte určitý odstup od lidí, protože se bojíte, že vám ublíží. Kočky jsou známé svou moudrostí, ale je těžké je pochopit. Podobně jste na tom i vy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev a kůň? Skvělá kombinace! Oba jsou rádi středem pozornosti. Rádi jsou obdivováni. A nikdo jiný se nesmí snažit ukrást jejich pozornost. Kůň je jednoduše důstojné zvíře pro lidi narozené ve znamení Lva. Takže ano, jděte do toho a pořiďte si koně! A nebo alespoň často navštěvujte jízdárnu!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, patříte mezi nejpečlivější znamení. Není proto náhoda, že se k vám do domácnosti hodí králík. Vždy se snažíte dosáhnout dokonalosti. Králíci milují přírodu stejně jako vy. Králík je mnohem tišší zvíře, než se mnoha lidem zdá. Je nezávislý a ne tak náročný jako například pes, což vám bude vyhovovat.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pes je stejně loajální a sociální jako vy. Chcete mu dát všechno, aby byl šťastný. Stejně jako štěně nemůže být samo, i vy musíte být neustále obklopeni přáteli. Psi mají tendenci dělat trochu rozruch, ale to vám nevadí. Máte rádi dobrou společnost.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by si měli pořídit hada. A to z prostého důvodu. Mají stejné smýšlení. Máte tendence „znovu se objevovat“ stejně jako had. Had svléká svou kůži, i vy časem odhalujete pravou tvář a stáváte se lepším člověkem. Had je pro vás dobrá volba!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, svoboda je pro vás to nejdůležitější. Jste zvyklí dělat si, co chcete a kdy chcete. Berete to jako samozřejmost. Přejete si mít křídla a létat po světě. Proto vám bude vyhovovat exotický pták, případně nějaký rozpustilý svobodomyslný pes. Zkuste se poohlédnout po křížencích v útulcích, uděláte dobrý skutek a s novým chlupáčem si určitě padnete do noty.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Spolehlivý a praktický Kozoroh. Jakmile se něčemu věnuje, dává tomu maximum. Nic ho nezastaví. Potřebuje zajistit rodinu, která je pro něj smyslem života. Takže odvážné a věrné plemeno psa bude pro Kozoroha výbornou volbou.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, jste pohodáři a potřebujete svůj klid. Stejně jako prase. Jakmile jste připraveni někomu se otevřít, je to energické a pravdivé - stejně jako u čuníka. Prasata jsou laskavá a starostlivá zvířata stejně jako vy. Čuník, třeba ten zakrslý, bude proto správná volba!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Extrémně citové a zasněné Ryby k sobě potřebují králíčka. Ten - stejně jako Ryby - vyžaduje pozornost, a hlavně pomazlení a pohlazení. Ryby si budou svého domácího mazlíčka rozmazlovat a ten je bude milovat a poslouchat. Že se králík nedá vycvičit? Ryby to rozhodně svedou!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články