Jak si poradit se záněty a mykózami? Vyzkoušejte přírodní lubrikační gely i afrodiziakální oleje

Bolí vás pohlavní styk? Už nemusí!
Zdroj: Pixabay
Intimní hygiena je velmi důležitá.Léto je časem vaginálních mykóz a zánětů.Bolí vás pohlavní styk? Už nemusí!Bazény jsou nejčastějším místem, kde onemocníme mykózou.+ 1 fotka+ 2 fotky

Soustřeďte se na prevenci proti narušení přirozeného poševního prostředí. V případě ženských intimních problémů pomáhá tělu vrátit se zpět do rovnováhy a zdravě prožívat sexuální život.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 31. 08. 2018 19:17

Trápí vás pocity sucha a nepříjemné záněty? Vyzkoušejte citlivé lubrikační gely, které pomáhají léčit kvasinky, poševní záněty a obnovují vaginální mikroflóru. Tyto gely vhodné pro intimní hygienu neobsahují agresivní mýdlo ani chemickou konzervaci.

Skvělá je například značka Good Clean Love, která je veganská, certifikovaná Oregon Tilth certifikátem, neobsahuje lepek, cukr a olej. Tyto produkty patří mezi nejbezpečnější lubrikační a intimní mycí gely na trhu. Exkluzivně na český trh jej přiváží brandový e-shop Ladybio.

Vznik lubrikačního gelu je výsledkem nezávislého výzkumu. Cílem bylo vytvořit lubrikační gel, který dodá milování nový rozměr. Složení imituje přirozenou lubrikaci těla, a navíc navrací přirozené pH vaginy. Vyrovnává slané prostředí a obsahuje prospěšnou kyselinu mléčnou. Řada žen netuší, že jejich pH je vyšší, než by měly mít. V důsledku bakterií, viróz, nemocí nebo nesprávně zvolenou intimní hygienou je jejich pH vyšší. Lubrikační gel GCL navrací přirozené pH.

Výhody používání gelu Good Clean Love:

Antialergenní

Vyrovnává pH na přirozené hodnoty 4–4,2

Předchází vzniku mykóz a zánětů

Lze používat při kvasinkových infekcích

Základem je aloe vera

Dlouhotrvající hydratace a lubrikace

Jemná chuť vanilky a citronu

100% přírodní složení

Bez chemie, parabenů a umělých konzervantů 

Jemné a šetrné složení je vhodné i pro těhotné ženy a kojící matky. Nemá vliv na plodnost, takže se ho nemusíte vzdávat, ani když se o miminko snažíte. Maminkám po porodu umožňuje rychlý a bezpečný návrat do sexuálního života.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články