Malý velký muž: Dokonalý herec Danny DeVito slaví 74. narozeniny

DeVito je známý svým malým vzrůstem
Zdroj: Profimedia
DeVito je známý svým malým vzrůstemI přes svůj pokročilý věk má Danny charismaDeVito byl nominován na OscaraJeho role jsou nezapomenutelné+ 1 fotka+ 2 fotky

Danny DeVito je americký herec a na Oscara nominovaný filmový producent známý pro svou malou postavu. Narodil se jako Daniel Michael DeVito v malém americkém státě New Jersey a vlastní pílí se prosadil mezi filmovými velikány. Tento malý velký muž oslaví dne 17. listopadu narozeniny.

Redaktor
Redaktor 16. 11. 2018 13:36

Herec Danny DeVito je především znám svou malou postavou. Ale i přes výšku 152 centimetrů se dokázal propracovat až na vrchol, kdy byl dokonce nominován na Oscara. I když ani on zrovna nemládne, na svou vrásčitou tvář stále umí sbalit kdejakou mladici. Poznali byste herce, kdybyste ho potkali na ulici?

Malý herec s velkým talentem Danny DeVito (73) si umí života pořádně užívat. Po třiceti letech manželství se rozvedl, po jeho boku se střídá jedna mladické za druhou. Na co je balí, když už dávno není ten jura, co propařil celou noc?

Rozhodně si za svou kariéru uškudlil dostatek peněz na to, aby do konce života nemusel nic dělat, rozmazloval milenky a žil na plný plyn. Sice už je to prošedivělý dědeček, ale peníze jsou silné afrodiziakum, tak se není čemu divit, že si může dovolit i celý harém.

Hvězda filmu Junior či Honba za diamantem oplývá charismatem i v pokročilém věku. Filmy už nenatáčí, věnuje se nejen prostopášným děvčatům, ale i svým třem dětem a produkční společnosti, která mu vynáší miliony dolarů. Natočil třeba trháky Pulp Fiction či Erin Brockowich.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články