Maminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězda

Není úžasná?
Zdroj: Alya Chaglar
Maminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězdaMaminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězdaMaminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězdaMaminka obléká svou dceru (3) do kousků zeleniny i čerstvých květů. Z té je teď internetová hvězda+ 16 fotek+ 17 fotek

Mnoho maminek se snaží uchránit své dcery před světem modelingu a módních časopisů, které propagují zkreslený ideál krásy, tak dlouho, co to jen jde. A zároveň se vyvarují zveřejňování fotek svých ratolestí online kvůli jejich bezpečnosti. To Chaglarovic dámská smečka to má jinak.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 15. 08. 2017 09:40

Malířka Alya Chaglar dokonce své dceři Stefani (3) zasvětila celý instagramový účet, na němž je celebritou. Za své snímky sklízí v průměru 5 000 srdíček a polechtá jimi mnoho bránic. Na tříletou slečnu je to úctyhodný výkon, co říkáte?

Za popularitu Stefani ale „může“ spíš její maminka, umělkyně se specializací na olejomalbu. Obléká ji do kousků zeleniny nebo čerstvých květů pomocí triku s fotoaparátem.

Alya Chaglar

Ten lze jednoduše připodobnit třeba ke snímkům se Šikmou věží v Pise, kdy se mnoho turistů díky správnému postavení v hledáčku o stavbu opírá. Nebo k fotkám, na nichž mají lidé na dlani třeba celé údolí. Celý trik spočívá ve správné perspektivě. A v případě Chaglarových děvčat i padnoucím kousku zeleniny, ovoce nebo čerstvém květu.

To, co dělá jejich snímky jedinečné, ale spočívá z velké části v osobnosti malé Stefani. Na každé fotce je rozesmátá od ucha k uchu a při pózování se evidentně královsky baví. Výsledné snímky tak vyzařují neuvěřitelnou radost a energii.

Vpusťte do svého dne dětskou rozpustilost a načerpejte sílu z okouzlujících portrétů rozkošné Stefani! Výběr těch nejpovedenějších najdete v galerii níže.

Zdroj: Alya Chaglar

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články