Návrat do práce se blíží: Jak si zpříjemnit den v kanceláři a správně se naladit?

žena, kancelář, práce
Zdroj: pixabay.com

Léto je za námi a my zase za pár dní naskočíme do plného pracovního procesu, proto je ideální si ten nástup co nejvíce zpříjemnit. Čím se v kanceláři obklopit, jak zahnat hlad nebo jak se při práci nikdy nenudit?

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 08. 2020 10:38

Většina z nás má přes léto v práci volnější režim. Ať už je to proto, že se musíme starat o děti, vybíráme si dovolené nebo prostě jen teplé letní počasí dělá i z přísného šéfa vcelku tolerantního člověka. Když už přece jen v kanceláři jste, obklopujte se kvalitou a zdravotně nezávadnými věcmi, které vám práci usnadní.

Rotující kancelář šetří náklady

Business Link

Centrum flexibilních kanceláří Business Link nabízí prvotřídní prostory nejen jednotlivcům, ale také společnostem všech velikostí. Je jim určena nová služba s názvem „Rotující kancelář“. Díky této flexibilní formě pronájmu se může u jednoho stolu střídat více zaměstnanců, ve srovnání s tradičním dlouhodobým pronájmem je možné ušetřit až 20 % nákladů za kancelářské prostory. Jedná se o vhodné řešení pro společnosti, jejichž zaměstnanci částečně pracují z domova, a přesto potřebují prostory, kde se mohou společně pracovně scházet.

Pozor na škodlivé tonerové kazety

Armor

Alternativní kazety, většinou asijského původu, jsou levné, nově vyrobené a „neznačkové“. Jejich tonerový prášek a plasty mohou obsahovat vysoké hodnoty karcinogenních látek. Například německý zkušební ústav LGA provedl testování nově vyrobených kompatibilních kazet a testování evropských renovovaných tonerů. Testováno bylo 8 kusů různých kompatibilních tonerů, u kterých bylo zjištěno překročení limitu nebezpečné látky až o 8 500 % a celkové překročení limitů v 19 různých případech. U renovovaných tonerových kazet nebylo zjištěno žádné překročení limitů nebezpečných látek.  „Nekvalitní kazety jsou vyráběné z levných a někdy i nebezpečných součástek. Navíc se nedají renovovat ani recyklovat. Jakmile jsou vypotřebované, končí na skládkách nebo ve spalovnách. Uživatelé si nikdy nemohou být jistí tím, jaký dopad má jejich používání na zdraví všech, kdo s nimi zacházejí,“ říká Jan Mára, obchodní ředitel společnosti Armor a dodává: „My prázdné originální kazety od zákazníků vybereme a odvezeme je. Ty, které byly použity zatím poprvé, renovujeme. To znamená, že zachováme původní plastové tělo, odsajeme z něj zbytky tonerového prachu a vyměníme opotřebované součástky. Kazetu pak znova plníme a je připravená k dalšímu použití. Tonery, které jsou na konci své životnosti, recyklujeme. Rozebereme je na jednotlivé materiály ty pak slouží jako vstup do výroby dalších věcí, třeba kancelářského vybavení."

Oslavte návrat do práce nealkoholickým koktejlem

Albert

Je jasné, že v práci si klasické Mojito nebo Piňacoladu nedáte, proč si ale nezpříjemnit den tímto koktejlem v nealko verzi? Stačí zajít do Alberta, kde kromě těchto lahodných koktejlů naleznete v nabídce Fresh Bistra i nejrůznější bagety, wrapy, saláty či nudlové pokrmy, které jsou zdravé a skvěle chutnají. Zapomeňte tedy na zdlouhavé přípravy krabiček na každý den, Albert má přece otevřeno denně a nabídka Fresh Bistra je široká a uspokojivá. Vybere si opravdu každý!

Zvyšte svůj pracovní výkon

Svět minerálů

Pokud se návratu do práce obáváte z důvodu toho, že nezvládnete takové pracovní tempo jako před létem či koronavirem, pak sáhněte po speciálně sestaveném balíčku minerálů na pracoviště z eshopu Svět minerálů. Díky těmto minerálům zvýšíte pracovní výkon, odbouráte stres a budete lépe vycházet s lidmi. Sadu minerálů si dejte na pracovní stůl vedle sebe nebo je vysypte do misky, čímž vytvoříte i velmi vkusnou dekoraci vašeho pracovního místa.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články