Velký návrat džínových sukní! Nejlepší kousky do pětistovky, tisícovky i ty dražší

Velký návrat džínových sukní! Nejlepší kousky do pětistovky, tisícovky i ty dražší
Pastelově růžová sukně s vysokým pasem, Bershka, 449 KčSukně se stříbrnými knoflíky, Pull&Bear, 549 KčČervená mini sukně s páskem, Bershka, 549 KčŽlutá mini sukně, Zara, 599 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Ženy si chválí jejich pohodlnost, muži zase pohled na krásné dámské nohy! Móda hlásí velký návrat džínových sukní! Koneckonců - denim byl, je a bude základním stavebním kamenem každého šatníku. Žádné ženě by v něm neměla chybět alespoň jedna džínová sukně libovolného stylu. Podívejte se na trendy léta 2019.

Hana Křivková
Hana Křivková 19. 06. 2019 14:02

Kouzlo džínových sukní spočívá především ve variabilitě. V kombinaci se sandálky na podpatku s nimi vykouzlíte něžný romantický look. A pokud si dovnitř zastrčíte oversized tričko, a to všechno doplníte teniskami, máte super pohodlný sportovní outfit.

Připravili jsme pro vás sedm trendů letošní sezóny, se kterými nemůžete šlápnout vedle.

Knoflíky

Výrazné knoflíky táhnoucí se po celé délce už dávno neplní původní zapínací funkci, ale slouží jako zajímavý ozdobný prvek. Najdete různé materiály, barvy, tvary – jistě se výrobci trefili do vkusu i vám.

Midi délka

Délka těsně pod kolena se u sukní vyskytuje už nějaký ten pátek a je stále oblíbenější. Nebojte se jí ani u těch džínových. Opticky vám prodlouží postavu a vypadá velmi elegantně.

Rozparky

Jsou jednoduše sexy. Více není třeba dodávat. Pokud si dáte pozor, aby zvolený top nepůsobil příliš vyzývavě, rozhodně nebudete laciná.

„Obnošené“

Stejně jako klasické džínové kalhoty i sukně dnes můžete koupit zbrusu nové, a přesto s dírami či vytahanými nitěmi. Vypadá to ležérně a nedbale, jako byste nad svou vizáží ani nepřemýšlela.

Pásky, mašle

Ozvláštní i docela obyčejný kousek, navíc vám zvýrazní také pas a opticky vytvoří dojem užší siluety.

Bláznivé barvy

Džínovina neznamená nutně modrou. U sukní to platí dvojnásob. Nebojte se výrazných barev ani mixování. Momentálně je in sytě žlutá nebo červená, ale i jemnější pastelové tóny.

Svěží bílá

Najde se jen málo věcí atraktivnějších než kontrast snědé pleti a zářivě bílého oděvu. I bledší typy nebudou mít během letošních slibovaných veder o opálení nouzi. Vybavte se proto bílými sukněmi, ve kterých vám nebude horko a rozzáří vaše odhalené nohy.

PODÍVEJTE SE V GALERII NA NEJLEPŠÍ KOUSKY DO PĚTISTOVKY, TISÍCOVKY I NA TY DRAŽŠÍ!

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články