Perfektní dárek pro vaši vyvolenou! Nechte si poradit od experta!

Pixabay.com
Zdroj: Perfektní dárek pro vaši vyvolenou! Nechte si poradit od experta FOREO!

Najít perfektní vánoční dárek pro svoji lásku, to je věda. Čím milovanou ženu opravdu potěšit a co jí naopak nedarovat? Jste úplně bezradní? Nechte si poradit od odborníka na slovo vzatého - experta z FOREO.

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 12. 2021 07:30

Lásku vašeho života potěší…

Cestování je vzrušující! Dárkem v podobě cestovatelského zážitku prostě nemůžete udělat chybu. Vybírejte podle toho, co má vaše milá ráda. Exotickou dovolenou? Sportovní trip? Poznávací cestu? Prodloužený wellness víkend? Nechte si vystavit nebo si sami vyrobte dárkový poukaz, pěkně ho zabalte a jen se těšte na reakci.

Móda jako dárek! Tady už se muži pouští na tenký led. Pěkný kousek oblečení potěší každou ženu, o tom netřeba debatovat. Ale co velikost? Střih? Barvy? Nedávejte nikdy na radu prodavačů. Tu, kterou chcete obdarovat, neznají a nemohou tak kvalifikovaně posoudit, co ji potěší. I v tomto případě vsaďte na poukázku, pěkně zabalenou a ozdobenoou. Udělat pro to, aby překvapení bylo opravdu veliké, musíte jen to, že “vyšpioníte” oblíbenou značku ženy vašeho života.

Sonický pleťový kartáček LUNA 3 od FOREO

Domácí beauty klinika! Tady si klidně nechte poradit. Jakýmkoliv z bestsellerů od FOREO nemůžete udělat chybu. Ženě darujete nejen beauty-tech zařízení, ale zároveň i čas, hýčkání a komfort. Všechny zázračné přístroje od FOREO je možné kdykoli použít v pohodlí domova. Například sonický pleťový kartáček LUNA 3, který je známý pro svůj hloubkově čistící efekt, nebo masážní anti-age přístroj BEAR, jenž pokožku okamžitě omladí a dopřeje jí také facelift. Koupelna vaší partnerky se v mžiku promění v luxusní centrum krásy!

Parfém je perfektní! Nic nezkazíte, pokud se rozhodnete překvapit svou lásku parfémem. Nejlepší je osvědčená klasika, tedy vůně, kterou žena používá. Pokud nemáte možnost prozkoumat její koupelnu, jděte na to jednoduchým trikem. Stačí ženě ve správnou chvíli zalichotit a zeptat se na jméno parfému, který má na sobě. Poté už stačí jen si konkrétní značku a tip zapamatovat a zamířit do nejbližší parfumerie!

Tipy na vánoční dárky od FOREO

Gastro dobrodružství. Dárek, který potěší obě strany, jak vás, tak obdarovanou. Oblíbený kurz vaření! Navzájem se obohatíte o nezapomenutelné chvíle a zároveň upevníte a posílíte váš vztah. A jako bonus se naučíte několik nových receptů. Vydejte se společně na napínavou cestu za kulinářskými zážitky!

Čeho se vážně vyvarovat…

Vtipné ponožky nejsou vtipné! Ano, je to trend poslední doby a kdo nenajde pod stromečkem veselé ponožky, ten jakoby nebyl. Přesto jsou však na „zakázaném seznamu“ právě proto, že je dostává každý. Přejete-li si ohromit ženu, budete potřebovat trochu originálnější dárek, a to platí nejen na Vánoce.

Tipy na vánoční dárky od FOREO

Neubližte jí permanentkou do fitka! Možná jste to myslel dobře a chtěl svoji ženu inspirovat ke zdravému životnímu stylu. I když je to důležité, nenastavujte toto zrcadlo vaší milované podobným darem. Protože logicky, co napadne takto obdarovanou? Že není ve formě a pro vás třeba dostatečně atraktivní!

Sexy prádlo NE na Vánoce! Sexy spodní prádlo zabalené pod stromkem je jednak trošku klišé, jedna vás i vaši partnerku může dostat do nepříjemné situace. Jen si představte chvíli, kdy nevědomky žena rozbalí balíček před rodiči, dětmi a dalšími příbuznými. Navíc, ruku na srdce. Kupujete prádlo skutečně partnerce pro radost nebo spíš pro svoje potěšení?

Tipy na vánoční dárky od FOREO

Proč kuchařky? Jak už bylo řečeno, kurz vaření můžete absolvovat společně, pobavit se, pozdnat nové přátele, něco se naučit. Ale kuchařku? Nechcete přece, aby měla žena pocit, že pro vás není dokonalá ve všech ohledech. To platí i pro kuchyni. 

Vyluxuj, drahoušku! Praktický dárek… Ani tím po pravdě řečeno neoslníte. Protože bude si ho žena skutečně užívat? Ocení, že místo kabelky nebo módního doplňku obdržela věc, která je potřeba k péči o domácnost, což je nikdy nekončící úkol nejen pro ženy. Vysavač drobků a jeho společníci zkrátka nemohou být pod vánočním stromečkem, pokud si chcete udržet dobrý vztah s vaší polovičkou...

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články