Poznejte lákavé vánoční novinky. Hodí se pod stromeček i pro radost

Poznejte lákavé vánoční novinky. Hodí se pod stromeček i pro radost
Zdroj: Pixabay

Teď už jde vážně do tuhého! Vánoce jsou ani ne za měsíc a kdo nemá minimálně rozmyšleno, co rodině a blízkým pořídí, může se cítit být ve stresu. Nadechněte se, posaďte se a nalijte si voňavý čaj nebo skleničku vína. Tyhle tipy vás zaručeně z vánočního průšvihu dostanou.

Speciální projekt
Speciální projekt 26. 11. 2021 14:59

Patříte k těm, pro které je rok, co rok těžší a těžší vymyslet, čím své okolí obdarovat? Vypusťte letos ze seznamu dárky poslední záchrany, jako je hrneček, pyžamo nebo bačkory a pořiďte to, co skutečně potěší.

Dopřejte si švýcarský originál

Bohemia sekt

Co letos nadělit něco jiného, než obligátní lahev vína nebo známého tvrdého alkoholu? Exkluzivní ovocné pálenky připravují švýcarští mistři palírníci již 175 let. Žebříčku oblíbenosti u nás vévodí Fassbind Vieille Poire neboli Stařená hruška. Vyznačuje se intenzivní vůní a sladkostí zralých, šťavnatých hrušek odrůdy Williams. Za svou delikátní chuť posbíral tento skvost řadu ocenění a medailí. Zakoupíte na www.warehouse1.cz.

Tablet, který toho hodně umí

Lenovo

Lenovo Tab P11 Pro, to je přímo multifunkční tablet. Pohlcující 11,5" OLED displej a 360° zvuk ze čtyř reproduktorů JBL® s technologií Dolby Atmos® vám zpříjemní filmové večery, obyčejné brouzdání na internetu, práci nebo dokonce i náročné hry. Navíc oceníte vychytávku, kdy pro větší pohodlí lze připojit k tabletu klávesnici s touchpadem a pero Lenovo Precision Pen 2, se kterým můžete kreslit, malovat nebo si psát poznámky celý den díky 100hodinové výdrži.

Hudba na každém kroku

Panasonic

Nejlepší vánoční dárek letošního roku, kterým potěšíte každého sportovce, jsou všestranná sluchátka, která se hodí do posilovny, pro venkovní běh za deště nebo jen pro obyčejnou cestu do práce? Panasonic B100 umožňují poslouchat hudbu ve špičkové kvalitě při každém dobrodružství! Díky 13mm dynamickému měniči je totiž jejich zvuk dokonale čistý a bohatý. Sluchátka mají také přepracovaný ergonomický design, takže pohodlně a pevně sedí v uších při jakékoli aktivitě. S ochranou proti vodě i prachu a vydrží baterie až 16 hodin.

Pohodlné holení na cestách

Braun

Braun Series 9 Pro vám umožní být dohladka oholen doma i na cestách. Chlubí se totiž novinkou, a to nabíjecím pouzdrem PowerCase umožňuje přímo nabíjet holicí strojek a používat ho i na cestách, protože poskytne až 90 minut bezdrátového holení kdykoli a kdekoli bez nutnosti dobíjení ze zásuvky. Nový strojek byl vytvořen tak, aby holil vousy rostoucí i pod nižším úhlem. Speciální zastřihovače si poradí s různými typy vousů, takže není třeba žádná místa holit opakovaně.

Set miniatur pro péči o pleť

Foreo

Dokonalý průřez nabídkou značky FOREO nabízí set FOREO LUNA MINI 2 + UFO MINI 2 SET. Najdete v něm v minivelikostech hned 4 ikonické produkty. Sonický čisticí kartáček na obličej LUNA mini 2, který z pleti odstraní až 99,5 % nečistot včetně odumřelých kožních buněk a k němu do páru čisticí pěnivý krém Micro-Foam Cleanser. Kromě toho set obsahuje také 2-minutové komplexní ošetření pleti UFO mini 2 s termoterapií, T-Sonic pulzací a LED světelnou terapií a vyhlazující pleťovou masku Farm to Face Acai Berry, která již během 90 sekund vyhlazuje vrásky a hlubší linky.

Krásná a svůdná jako kurtizána

Havlíkova apotéka

Co takhle objevit tajemství krásných kurtizán z 18. století? Česká značka organické kosmetiky Havlíkova apotéka se inspirovala recepturou z tohoto období. Obohatila ji o nejmodernější aktivní látky Adipofill´in™ a EPS Seafill, přírodní oleje a bylinky a vytvořila opravdový poklad. Vánoční balíček Krásná kurtizána je stvořený pro každou ženu, která objevila své první vrásky a přeje si mít pokožku hydratovanou, vyživenou, šťavnatou a plnou života. Pleťový krém pozvedává čelistní kontury a vyhlazuje nosoretní rýhy, oční krém zjemňuje vrásky i kruhy pod očima, balzám na rty zajistí jejich šťavnatost a smyslnost. Maska z granátového jablka dodá pleti hydrataci a mládí a o celé tělo se postará pleťové mléko v podobě toho nejjemnějšího bylinného závoje. Tento překrásný vánoční balíček i řada dalších je pro vás připravena právě teď v kamenných obchodech i na e-shopu www.havlikovaapoteka.cz.

Cesta kolem světa

Biogena

K zimě patří sníh, toho se však dočkáme ve městech málokdy, a také horký čaj. Vydejte se poznávat světové chutě s šálkem čaje a zažijte pravé anglické ráno s English Breakfast. Následně se můžete přesunout do vzdálené Asie a okusit zelený čaj Sencha nebo bílý čaj s exotickou příchutí Schizandry & Passionfruit. Masala Chai vás zase přenese na dálný východ. Po cestě kolem světa doplníte energii směsí Yerba Maté, která má kořeny až v Jižní Americe. Při návratu do domů vyzkoušejte tradiční směs Lípy & Rakytníku. Čajová edice Tea Of The World od české značky Biogena obsahuje 6 příchutí, které vás dostanou za hranice. Zakoupíte na www.tikaro.cz.

Sněhová čokoládová nadílka

Milka

Vánoce na sněhu patří k té pravé atmosféře stejně jako vůně vánočního cukroví. Milka SnowBalls Milk nebo Oreo jsou ale tou pravou cukrovinkou, která vám zaručeně přiblíží zasněženou vánoční náladu. Nejjemnější mléčná čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná krémovou náplní z lahodného alpského mléka či sušenek Oreo potěší malé i velké labužníky. A sněhové dobrodružství může začít!

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články