S novou technologickou hračkou se můžete líbat s kýmkoliv, i když je na druhém konci světa

Prostřednictvím Kissingeru prý brzy půjde přenášet i vůně.
Zdroj: Youtube.com
Dostali jste chuť se líbat, ale váš miláček právě není doma? Žádný problém – vyzkoušejte Kissinger.Tento pozoruhodný gadget jednoduše připojíte ke svému chytrému mobilnímu telefonu a políbíte.Speciální vložka nasnímá jednotlivé tlakové body a tyto informace přenese do Kissingeru vašeho partnera.Ten tak na svých rtech ucítí téměř totéž, jako by se nacházel u vás.+ 1 fotka

Jmenuje se Kissinger, je tak trochu bizarní a usnadňuje vztahy na dálku. Zjistili jsme, jak přesně funguje.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 24. 01. 2017 18:11

FaceTime, Snapchat, Skype... všechny tyto aplikace vám umožní s milovanou osobou komunikovat, jenže co fyzický kontakt? Pokud toužíte i po něm, pořiďte si Kissinger!

Toto pozoruhodné zařízení jednoduše připojíte ke svému chytrému mobilnímu telefonu a... políbíte. Jak přesně, to už záleží jen na vás – speciální vložka nasnímá jednotlivé tlakové body a tyto informace přenese do Kissingeru vašeho partnera, který tak na svých rtech ucítí téměř totéž, jako by se nacházel u vás.

„Líbání je nejpřímější a univerzální vyjádření intimity a náklonnosti,“ uvedla Emma Yann Zhang, která se na tvorbě Kissingeru podílela. „Je to způsob, jakým se spojujeme a udržujeme intimitu v našich vztazích.“

Kissinger samozřejmě není určen jen pro zamilované páry – ocení ho třeba rodiče, kteří s jeho pomocí mohou poslat svým dětem pusu na tvář nebo čelo.

Co na tuto technickou hračku říkáte?

Zdroj: The Independent

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články