Už jste slyšeli o "pronto" módě? Nejvyšší čas to napravit!

Už jste slyšeli o "pronto" módě? Nejvyšší čas to napravit!

V Praze je od září dostupná italská móda v té nejvyšší kvalitě, která se cenově vyrovná konfekčním prodejnám. Svým zpracováním může směle konkurovat velkým značkám, avšak její ceny jsou až pětinové.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 11. 11. 2019 10:54

Trend „moda veloce“ neboli také „pronto móda“ je v Česku poměrně málo známý. Jedná se o módu té nejvyšší kvality, která je vyráběna výhradně v italských dílnách. V překladu se tento trend dá označit, jako „pohotová móda“. Reflektuje totiž aktuální sezónní trendy, které do dílen zkušených italských krejčích přichází rovnou z módních přehlídek světových center módy jako je Miláno, Řím či Florencie.

Pronto móda nese tři základní vlastnosti, které z ní dělají jedinečný produkt na trhu. Pro milovníky módy je přitažlivá svou originalitou a limitovaným počtem kusů v kolekci. Můžete se tedy těšit z unikátního vzhledu v sofistikovaném italském stylu. Kromě originálního designu je pronto móda oblíbená hlavně svým precizním zpracováním a výběrem těch nejkvalitnějších látek pocházející přímo z Itálie. Třetí vlastností, která je neméně důležitá, je dostupná cena, za kterou lze luxusní módní kousky pořídit. Důvod nižší ceny je prostý, jednotlivé kusy jsou vyráběny pro méně známé, ale uznávané značky, jako jsou Adriano Langello, Loft 1 nebo La Haine Inside US.

Módní kousky jsou exkluzivně dostupné v populárním butiku Selection Design sídlící přímo v centru Prahy.

„Za kvalitní módu není potřeba platit horentní sumy, u většiny značek totiž platíte jen za jméno brandu. Pronto módu tak můžete pořídit za výjimečné ceny. Jednotlivé módní kousky vybíráme u ověřených dodavatelů osobně a při tom vždy dbáme na kvalitu zpracování a nejvyšší kvalitu použitých materiálů. Díky tomuto trendu je tak pronto móda dostupná skutečně všem,“ vysvětluje módní stylistka butiku Selection Design Světlana Jelenová.

 

 

Související články

Další články