Užijte si Karlovy Vary s Black Fox. Kam na festivalu na párty?

S black Fox si Karlovy Vary užijete mnohem víc
S black Fox si Karlovy Vary užijete mnohem vícBylo na čase, aby zavedenou a víceméně neměnnou klubovou scénu festivalu rozčeřil nějaký nováček.Důvodů, proč tento nový prostor neminout, je hned několik.

Nových míst, kam po nebo mezi filmy vyrazit během filmových Varů za kvalitní zábavou, není mnoho. Letošní ročník festivalu obohatí svým exkluzivním programem i lehce tajuplnou atmosférou nový klub BLACK FOX Clubzone, kde si i bez VIP akreditace budou návštěvníci připadat jako hvězdy.

Redaktor
Redaktor 29. 06. 2018 10:54

Bylo načase, aby zavedenou a víceméně neměnnou klubovou scénu festivalu rozčeřil nějaký nováček. S mottem „Podívej se lišce do očí“ proto návštěvníky přivítá v Pasáži Praha na hlavní třídě T. G. Masaryka nový klubový prostor BLACK FOX Clubzone. 

Důvodů, proč tento nový prostor neminout, je hned několik. Každý den až do noci nabídne pestrý program, od živých koncertů, přes improvizační show a vystoupení stand-up comedy až po sety předních DJ’s a hlavně širokou škálu exkluzivních filmových drinků namíchaných z ikonického bylinného elixíru s kapkou pomeranče Black Fox. Připraven je například drink Black Fox Cinema podávaný s popcornem, těšit se můžete i na panáka Black Fox s pomerančovým kaviárem. Každý den clubzone nabídne happy hours, kdy při nákupu Black Fox panáka získáváte druhý zdarma.

Ochutnávka z programu:

29.6. DJ ENEMY & RADIMO SAX

30.6. QUANTUM PRISON VOL. 3

1.7. IBY POP & DJ POETA

2.7. DJ GORY GROOVIAN & DISCO PARTYSONS

3.7. IBY POP B-DAY 

DJ KAO OUI & JUST! iMPRO STAND UP SHOW

4.7. JUST! iMPRO STAND UP SHOW

5.7. IBY POP & JUST! iMPRO STAND UP & DJ Oh+D Liquid Drum’n'bass 

6.7. PRODIGY NIGHT / SILENTCUT FEAT. LIVE BAND

BLACK FOX Clubzone se nachází na adrese: PASÁŽ PRAHA, T. G. MASARYKA 941/47 KARLOVY VARY

Další informace o tom, jak získat exkluzivní vstupné s welcome drinkem, aktuálním programu i o dění v klubu během celého festivalu lze najít na FB profilu @BlackFoxCZ a sledovat můžete i Instagram profil blackfox_cz #podivejseliscedooci #jedenpohlednestaci. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články