Vítězný oblouk? Ne, kaťata lego panáčka! Londýnský umělec si vyhraje s nůžkami a černým papírem

Náš pozemský svět je podle Riche McCora dočista jiný.
Zdroj: Instagram.com/paperboyo
Vítězný oblouk? Ne, kaťata lego panáčka! Londýnský umělec si vyhraje s nůžkami a černým papíremVítězný oblouk? Ne, kaťata lego panáčka! Londýnský umělec si vyhraje s nůžkami a černým papíremVítězný oblouk? Ne, kaťata lego panáčka! Londýnský umělec si vyhraje s nůžkami a černým papíremVítězný oblouk? Ne, kaťata lego panáčka! Londýnský umělec si vyhraje s nůžkami a černým papírem+ 10 fotek+ 11 fotek

Jak vypadá Římské koloseum? Hloupá otázka, viďte? Díky technologiím má fotku této památky jistě každý návštěvník italského hlavního města. A všechny vypadají podobně – uprostřed najdeme polorozpadlý amfiteátr s oválným půdorysem. V hledáčku Riche McCora byste ale našli něco úplně jiného.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 07. 2017 18:07

Totiž obří chobotnici prostrkující chapadla klenbami.

Ani Vítězný oblouk v Paříži není takový, za jaký jsme ho léta měli. Hrome, vždyť to není žádný architektonický skvost, ale kaťata lego panáčka!

Londýnský umělec si při zvěčňování nejslavnějších památek i jiných objektů užije spoustu legrace. V tu chvíli už má v hlavě námět na to, jak je „vylepšit“ vystřihovánkou z černého papíru.

Třeba k Eiffelově věži připevnil křídla a vznikl nádherný motýl. K lasvegaskému Neon Museum zase přiložil torzo Marilyn Monroe – dvoukřídlové průčelí budovy skvěle imituje nadzvednutou sukénku v jedné z nejslavnějších filmových scén.

Právě spojení humoru a střihacích dovedností je to, kvůli čemu takzvaného „paperboye“ sleduje přes 302 tisíc lidí na Instagramu.

Není ale čas na další slova. Nechme mluvit „papírového kluka“ skrze své hravé koláže. Pokračujte v galerii.

Zdroj: paperboyo/Instagram

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články