Yemiho tým JAD Productions zabodoval na udílení cen nejlepších českých eventů

Tým JAD Productions a XLAB při předávání 1.místa v kategorii Inovace roku.
Zdroj: Oficiální zdroj
Tým JAD Productions na galavečeru předávání cen České eventové asociace.Yemi A.D.

První ročník udílení cen České eventové asociace proběhl ve čtvrtek v podvečer, symbolicky devět měsíců po jejím vzniku, v pražském DOX+. Tým JAD Productions posbíral ocenění za 3 své vlastní projekty: Cycles, Teniskology a VR Clash.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 11. 05. 2018 12:56

Zástupci JAD Produtions v čele s Yemim A.D. byli v nadsázce řečeno na pódiu častěji než moderátorka večera. První ocenění získal JAD v kategorii B2P/P2P Event za projekt Cycles. Druhé místo obsadil spolu s agenturou socialMIXER v kategorii B2C Event s projektem Teniskology. V rámci ocenění Inovace roku si tým JADu přišel pro 2. místo za projekt Cycles, aby v zápětí bodoval v téže kategorii i na příčce nejvyšší. První cenu převzal spolu s členy XLAB za projekt VR Clash, na kterém spolupracovali.

Yemi A.D. při předávání promluvil k publiku: ,,Toto udílení cen není o tom, kdo je nejlepší, ale je to především velká příležitost pro setkání a spolupráci, protože právě díky synergii můžeme dosáhnout mnohem víc! Což dokazuje i naše netradiční spojení JAD Productions s členy XLABu a The Chemistry Gallery, díky kterému mohl projekt VR Clash vzniknout. A díky kterému si společně odnášíme cenu revoluční inovace!”

Ceremoniál předávání se nesl ve stylu black tie, elegance tak kontrastovala s prostorem moderního centra DOX+. Protiklady a kreativita se ostatně prolínala celým večerem, ať již ve formě stylingu jednotlivých pánů a dam, kteří se nebáli vložit do black tie více kreativity a barvy, nebo v podobě show, kterou zpracovali tanečníci z Dance Academy Prague.

Kategorie Cen České eventové asociace:

  • B2B Event cílící na projekty pro klienty a obchodní klienty

  • B2E Event zasahující projekty pro zaměstnance

  • B2P/P2P Event neboli eventové projekty pro veřejnost

  • B2C Event zaměřující se na projekty pro spotřebitele

  • Inovace roku reflektující revoluční eventový projekt.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články