Za veselé Vánoce: Soutěžte o tři dárkové krabičky s ponožkami Dedoles

Za veselé Vánoce: Soutěžte o tři dárkové krabičky s ponožkami Dedoles
Zdroj: Dedoles
Za veselé Vánoce: Soutěžte o tři dárkové krabičky s ponožkami DedolesZa veselé Vánoce: Soutěžte o tři dárkové krabičky s ponožkami DedolesZa veselé Vánoce: Soutěžte o tři dárkové krabičky s ponožkami Dedoles
+ 2 fotky+ 3 fotky

I vám se stává, že máte problém vymyslet ten správný dárek? Přichází pomoc v podobě dárkových krabiček plných radosti od Dedoles. Stylovou sadu Šílené Vánoce můžete mít nyní i vy. Stačí soutěžit, vyhrát a letošní Vánoce budou ještě kouzelnější!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 12. 2020 14:00

Kdo by nemiloval svět barevných ponožek a spodního prádla Dedoles? Najdete v něm totiž tolik barevných a pestrých věciček pro celou rodinu, že nebudete vědět, co si vybrat dřív. Každý z těchto produktů je nadesignovaný tak, aby vám rozveselil den!

Radost do celé Evropy

V současnosti přináší Dedoles radost do dvaceti evropských zemí a svým sortimentem potěšil již více než milion zákazníků. Kromě stylových, originálních a výjimečných produktů společnost podporuje lidskou rozmanitost a dbá na ochranu životního prostředí.

Tak co, také toužíte po vánočním dárku z Dedoles? Pak se zapojte do naší soutěže a vyhrajte jednu ze 3 dárkových krabiček Šílené Vánoce!

Dedoles

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Jaké zvířátko je tváří společnosti Dedoles? 

A: Lama

B: Medvěd

C: Křeček

Své odpovědi zasílejte na mail soutez@lifee.cz od 9. 12. 2020 do 17. 12. 2020 a do předmětu uveďte SOUTĚŽ DEDOLES. Vyhrává 7., 21. a 40. správná odpověď.

Přejeme hodně štěstí!

Všechny dárkové krabičky, ale i jiné radosti najdete na  www.dedoles.cz 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.

Související články

Další články