Čas na vodku: Vyhrajte novou designovou placatku a umíchejte si drink jako od barmana

Čas na vodku: Vyhrajte novou designovou placatku a umíchejte si drink jako od barmana
Zdroj: Amundsen

Máte chuť na míchaný drink jako od profesionála, ale bohužel si na něj nemůžete kvůli zavřeným barům nikam zajít? Pak se naučte dva jednoduché recepty s vodkou, které vám zpříjemní dlouhé večery, které musíte trávit doma.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 02. 2021 08:00

Oblíbená značka prémiové vodky Amundsen uvádí na trh svou legendární 6x destilovanou vodku ve zcela novém provedení. Moderní design "placatky" je nejen vizuálně zajímavý a originální, ale i velmi praktický. A vy ji nyní můžete vyhrát! A nejen ji, také zimní vychytávky jako rukavice, lopatu na sáňkování či stylové sluneční brýle a nákrčník.

Tuto vodku si vychutnejte všemi ŠESTI smysly. Nechte do svého nitra prostoupit pocit nekonečné radosti a odhalte svůj šestý smysl vnímání rozkoše. Smysl, který se neobejde bez pozitivní síly vašich přátel a magnetizující přitažlivosti křišťálově čisté, výjimečně jemné vodky Amundsen.

Abyste si s vyhranou "placatkou" Amundsenky věděli rady, přinášíme vám recepty na dva dokonalé drinky, se kterými si zpříjemníte každý večer nejen u televize.

Amundsen lemonade

Amundsen

Nejprve naplňte sklenici ledem. Poté přilijte 40 ml vodky Amundsen a dolijte malinovým sirupem a sodou. Na závěr ozdobte snítkou máty.

Amundsen juice

Amundsen

Další z magických drinků je Amundsen Juice. Naplňte sklenici ledem, přilijte 40 ml vodky Amundsen a dolijte brusinkovým džusem. Ozdobte plátkem limetky.

Jak soutěžit

Tři z vás mohou vyhrát balíček, který obsahuje právě designovou "placatku" vodky Amundsen a další komerční předměty, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku:

Jaký šestý smysl vám přináší konzumace vodky Amundsen?

A: hmat

B: chuť

C: vnímání rozkoše

Své odpovědi zasílejte na mail soutez@lifee.cz a do předmětu e-mailu napište: Vodka Amundsen (odpovědi s špatně uvedeným nebo neuvedeným předmětem e-mailu nebudou započítány do soutěže). Soutěžit můžete od 25.2.2021 do 4.3.2021. Vyhrává 6., 36. a 66. správná odpověď.

Soutěže se smí účastnit jen osoby starší 18ti let.

Soutěž byl ukončena. Výhercům gratulujeme!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články