Získejte prémiové nádobí BergHOFF s aplikací Tesco Clubcard

Získejte prémiové nádobí BergHOFF s aplikací Tesco Clubcard
Zdroj: Tesco

Tesco ve spolupráci s uznávanou belgickou značkou BergHOFF startuje nový věrnostní program s digitální aplikací Clubcard. Program potrvá do konce listopadu 2020 a nabízí širokou škálu pánví, hrnců a cestovních výrobků. K dispozici je pouze uživatelům aplikace Tesco Clubcard. Zákaznici budou muset sbírat e-nálepky prostřednictvím aplikace. Za každých 200 Kč utracených v obchodech Tesco nebo online obdrží zákazník e-razítko přímo v aplikaci. V závislosti na vybraném produktu je třeba nasbírat příslušný počet e-nálepek.

Redaktor
Redaktor 18. 10. 2020 10:29

Výrobky BergHOFF kombinují jedinečný design, vysokou kvalitu a funkčnost. Během let získaly četná mezinárodní ocenění za design v různých kategoriích produktů. Přesto jsou tyto výrobky cenově dostupné pro všechny skupiny spotřebitelů. V nabídce jsou sofistikované produkty, které dokáží vykouzlit z každodenního vařeni zážitek a proměnit ho v nezapomenutelné chvíle strávené přípravou chutných jídel s celou rodinou. Věrnostní program potrvá až konce listopadu 2020.

„Naši zákazníci se mohou těšit na širokou nabídku praktických výrobků od pánví na smažení, grilování či palačinky přes hrnce až po cestovní hrnek, termo hrnek nebo sadu vakuových nádob na potraviny. Navíc pomocí naší aplikace budou mít neustálý přehled o svých nasbíraných bodech i odměnách,“ říká Alexandra Koubeková, manažerka věrnostních kampaní Tesco.

Postup je velmi jednoduchý, Nainstalujte nebo si aktualizujte Clubcard aplikaci ve vašem telefonu. Za každých 200 Kč, které utratíte v obchodech Tesco, získáte jednu e-známku. Nezapomeňte vždy při placení naskenovat z aplikace čárový kód své Clubcard. Pak už snadno jen vyměníte v Clubcard aplikaci nasbírané e-známky za slevové kupony. Výrobky BergHOFF jsou pak ideálním vánočním dárkem pro vaše nejbližší.

Pánve a hrnce BergHOFF mají mnoho speciálních prvků, které vám usnadní přípravu vašich oblíbených jídel. Jistě proto oceníte např.:

– Hliníkové tělo s plnou indukci, které zajišťuje rychlou a vyrovnanou distribuci tepla

– Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch FERNO GREEN pro snadné vaření, jídlo se z něj lehce odebere a povrch se jednoduše čistí

– Měkké a vždy chladne rukojeti pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci

– Čirou skleněnou poklici, která vám umožni mít všechny ingredience stále na očích

– Poklici se silikonovým okrajem, který zabraňuje pohybu a vydávaní zvuků

– Zabudované sítko pro snadné slití vody

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články