Alain Delon a jeho čtyři děti. Jeden syn postřelil mladou dívku, s dalším se několikrát rozhádal

Alain Delon
Zdroj: Showpix.cz

Alain Delon před rokem prodělal mrtvici, jeho stav se ale naštěstí rychle začal lepšit a čtyřiaosmdesátiletý francouzský herec je stále ve velmi dobré kondici. To se však nedá tak úplně říct o jeho rodinném životě, ve kterém mu to čas od času skřípe.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 30. 07. 2020 11:30

Alain Delon, který se v roce 1935 narodil ve francouzském městě Sceaux, patří k legendám filmového plátna. Jeho hvězda poprvé zazářila, když mu bylo 23 let. Tehdy se Delon objevil ve snímku Kristýna, kde si zahrál i s Romy Schneider, se kterou se později zasnoubil. Mezi jeho další slavné snímky patří například Rocco a jeho bratři, Gepard, Zorro nebo Černý Tulipán.

Alain Delon a manželství

Delonovým životem prošla i spousta žen, ženatý byl však pouze jednou. V roce 1964 si vzal Nathalii Barthelémy s tou se ale o pět let později rozvedl.  Z tohoto vztahu má Delon syna Anthonyho, se kterým se už několikrát dostal do křížku. Jednou kvůli politice, podruhé zase kvůli podnikání a problémům s obchodní značkou.

Pětapadesátiletý Anthony, jenž je sám hercem, ke svému otci stále chová respekt, dřívější napětí je mezi nimi ale stále cítit. „Někdy je těžké být otcem,“ napsal na svém instagramovém profilu na den otců Anthony, který je sám tátou tří dcer Alyson, Lou a Liv. „Ale vždy není snadné být ani synem nebo dcerou vlastního otce,“ dodal.

Nejmladší Delonův syn měl malér

Charismatický herec má ještě tři další děti. Jeho nejstarším synem je Christian Aaron Boulogne, kterému je 57 let. Nejmladším synem Delona je naopak šestadvacetiletý Alain-Fabien. Ten si před několika lety zadělal na pořádný malér. Během domácího večírku se totiž dostal do šarvátky s kamarádem, kterému chtěl sebrat zbraň, jenže postřelil mladou dívku, za což dostal podmínečný trest odnětí svobody.

Alain má i jednu dceru – devětadvacetiletou Anouchku Delon. Její mámou, stejně jako Fabienovou, je Rosalie van Breemen, která se po Delonově boku objevovala v letech 1990 až 2001, kdy se slavný pár rozešel. „Vždy to je šok a hodně nás to znepokojilo. Obzvlášť, když vám je deset let. Fabienovi bylo sedm a mysleli jsme si, že to byla naše chyba,“ citoval portál voici.fr slova Anouchky, která se letos v únoru stala sama mámou.

Delon a mrtvice

Je tomu rok, co Alain Delon trpěl vážnými zdravotními problémy. Jak se nakonec ukázalo, prodělal kardiovaskulární příhodu s lehkým krvácením do mozku, z čehož se poté zotavoval ve Švýcarsku. „Má velké štěstí, všechno dopadlo dobře. Není se čemu divit, je to bojovník. Bude v dobrých rukou a dostane se z potíží. Děkuje fanouškům a přátelům za podporu a množství vzkazů. Zotavuje se díky vám,“ napsala pár dnů poté na svůj Instagram Anouchka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články