České hvězdy se chlubí svými bazény: Bendová v něm ukazuje vnady, Pártlová nafukovačku a Konvičková duhové plavky

České hvězdy se chlubí svými bazény: Bendová v něm ukazuje vnady, Pártlová nafukovačku a Konvičková duhové plavky
Zdroj: Se souhlasem Alice Bendové, Markéty Konvičkové a Martiny Pártlové
Influencerka Nikol Leigeb postavila dům v Lánech poblíž Prahy.Nikol Leitgeb s manželem Petrem a dětmi - mladším Tobiasem a starším Mathiasem. Bazén v létě využívá celá rodina a u vody společně tráví volné chvíle.Nikol v bazénu máčí také svého mladšího syna Tobiase.+ 29 fotek+ 30 fotek

Slavné osobnosti letos tráví léto u svého bazénu. Influencerka Nikol Leitgeb (36) máčí v bazénu obě své děti, syna Mathiase i Tobiase, stejně jako modelka Agáta Hanychová (38). Do vířivky bere svoji dcerku také zpěvačka Markéta Konvičková (29). Herečka Lucie Benešová (48) letos poprvé seznámila s vodou také nového mazlíčka, fenku Žofii. Alice Bendová (49) se u svého bazénu především fotí a maže krémy s vysokým faktorem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 07. 2023 12:00

Mysleli jste si, že známé osobnosti najdete na veřejných koupalištích? Třeba v Podolí? Chyba lávky! Holky 3 v 1, influencerky Martina Pártlová i Nikol Leitgeb, například nedají dopustit na domácí válení u bazénu ve společnosti svých dětí. Víno, jídlo, slunce - nic jim nechybí. Podobně na tom je bývalá modelka Agáta Hanychová, která v bazénu dovádí se svými třemi ratolestmi, nejstarším Kryšpínem (12), mladší Miou (5) a čtyřměsíční Rozárkou. Muzikálový zpěvák Marian Vojtko (50) zase svoji půvabnou lékárnici Helenu hýčká u svého bazénu kousek za Prahou.

Na bazény českých známých osobností se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Martina Pártlová

Zpěvačka Martina Pártlová se narodila 28. května 1979 v Českých Budějovicích. Je také známá z projektu 3v1, na kterém spolupracuje s Veronikou Arichtevou a Nikol Štíbrovou.

Související články

Další články