Cher se pochlubila maminkou: Georgia Holt (94) byla pětkrát vdaná, jednoho muže si vzala dokonce dvakrát

Cher se pochlubila maminkou: Georgia Holt (94) byla pětkrát vdaná, jednoho muže si vzala dokonce dvakrát
Zdroj: instagram.com/cher

Georgia Holt – to je na první pohled pro mnoho lidí nejspíš neznámé jméno, ovšem zdání klame. Tato žena, která svým vzhledem absolutně popírá svůj vysoký věk (94 let), je někdejší zpěvačkou, skladatelkou, herečkou, ale i modelkou. Také je matkou oblíbené zpěvačky Cher. Ty dvě zkrátka rozhodně nevypadají jako matka s dcerou, ale jako sestry.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 04. 09. 2020 11:33

Psal se rok 1926, kdy na svět vykoukla Jackie Jean Crouch, která později přijala jméno Georgia. Její mámě přitom v té době bylo pouhých 13 let, takže vlastně byla sama ještě pořád dítětem. Otec byl o osm let starší.

Otec ji učil zpívat a hrát na kytaru

Rodiče Georgie Holt šli od sebe a ona se tak neustále za někým z nich stěhovala. I proto navštěvovala snad sedmnáct středních škol, což pro dospívající dívku nebylo vůbec jednoduché.

Holt se ale dokázala rychle rozkoukat a k prvním zkušenostem ve velkém světě showbyznysu přičichla už hodně brzy. Konkrétně v šesti letech, kdy poprvé zpívala na rozhlasové stanici v Oklahoma City. V deseti už si pak zazpívala s kapelníkem Bobem Wilsem a Texas Playboys.

Za své brzké začátky vděčí otci, který ji od malinka učil zpívat a hrát na kytaru. To vše vedlo k tomu, že získala několik talentových ocenění a úspěšná byla i v soutěžích krásy. V padesátých letech dostala pár malých televizních a filmových rolí a pomalu tak startovala svou úspěšnou kariéru.

Album vyšlo o řadu let později

Její popularitě pomohla i účast v talk show, zároveň byla součástí Card Sharks Show, ve které se objevila coby jedna z deseti matek slavných osobností. V roce 1982 nahrála album Honky Tonk Woman, které však bylo vydáno až v roce 2013. A hlavní roli měla také ve snímku Dear Mom, Love Cher, který produkovala její dcera Cher. Mimochodem, úspěšná americká zpěvačka, tanečnice i herečka, která příští rok oslaví už 75. narozeniny.

Byla pětkrát vdaná

Holt měla také rozmanitý život. Dnes už čtyřiadevadesátiletá žena se pětkrát vdala, přičemž jednoho z mužů si vzala dokonce dvakrát. Tím vyvoleným byl John Sarkisian, otec Cher. Později se provdala za herce Johna Southalla, s nímž má druhou dceru - také herečku Georganne LaPiere. Poté následoval ještě svatba s Gilbertem Hartmannem LaPierem, který přijal dcery své ženy za své a dal jim také své příjmení.

Georgia však v roce 1976 svůj partnerský život ustálila a doteď je věrná už jen jedinému muži, jímž je Craig Spencer. Také má dvě vnoučata a stále je aktivní ženou, které by nikdo nehádal její vysoký věk.

O Cher, která je sama dvojnásobnou mámou, je dobře známo, že je velkou milovnicí plastiky. Ostatně, na tu čas od času s sebou vezme i svou matku. Ovšem za jejich skvělým vzhledem musí kromě odborné pomoci stát i geny, které by chtěla mít každá žena!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články