Dcera Mahuleny Bočanové oslavila 21. narozeniny: Z Márinky je kočka jako hrom, píší fanoušci

Dcera Mahuleny Bočanové oslavila 21. narozeniny: Z Márinky je kočka jako hrom, píší fanoušci
Zdroj: Herminapress
Dcera Mahuleny Bočanové Márinka oslavila koncem srpna 21. narozeniny.Márinka trpí lehčí formou autismu a také epilepsií.Přesto jsou s mámou Mahulenou Bočanovou skvělé parťačky.Od malička vodí Márinku do společnosti, kterou má dívka velmi ráda.+ 6 fotek+ 7 fotek

Dcera Mahuleny Bočanové (55) Márinka oslavila 21. narozeniny. Mladá žena, které byla po narození diagnostikována lehčí forma autismu a v pubertě se u ní navíc objevila epilepsie, je podle herečky mentálně na úrovni pětiletého dítěte. Mahulena se svou dcerou tvoří nerozlučnou a harmonickou dvojku. Jak si narozeninový den užily?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 08. 2022 13:30

Oslava se konala 22. srpna na Kypru, kde Mahulena Bočanová s dcerou aktuálně tráví letní dovolenou. Márince napsala herečka na sociální sítě dojemný vzkaz, načež se zástupy gratulantů bleskově rozrostly.

Dojemný vzkaz Mahuleny Bočanové

Moje malá velká slečna, moje velká velká láska, moje duše, moje učitelka, moje srdce, moje krev," napsala Mahulena o dceři. Jen co přiletěla, rozflákala iPad opravený minulý týden, no co už. To jiný nebude," povzdechla si herečka s humorem sobě vlastním. Dáme si gin a půjdeme k moři. Obejměte svoje děti a bouchněte šampaňský dnes za Márinku a za to, že žijeme a máme se. Nic totiž není samozřejmé," vzkazuje hrdinka Ordinace v růžové zahradě dalším maminkám.

Fanouškům Márinka připomíná Julii Roberts

Márinka, jejímž otcem je podnikatel Viktor Mráz, vyrostla do krásy, přestože své mamince příliš podobná není, což připouští i sama Mahulena. Pyšní se sice dlouhýma štíhlýma nohama jako Bočanová, ale blonďatými vlasy v kombinaci s plnými rty fanouškům na sociálních sítích více připomíná hollywoodskou ikonu Julii Roberts.

Krásu Márinky skloňují fanoušci herečky v každém přáníčku pod snímkem. „Všechno nejlepší. PS: Kde ‚prodávají’ takové krásné rty,“ ptá se jedna ze sledujících herečky a další se přidává slovy: „Z Márinky je kočka jako hrom.“

Márinka z domu nikdy neodejde

S ohledem na zdravotní stav své dcerky Mahulena také přiznává, že je naprosto smířená s tím, že Márinka od ní nikdy neodejde a budou společně bydlet už napořád. Pouto mají obě dámy velmi pevné a narušit ho nemůže prakticky nic. Jsme jedna bytost se čtyřma nohama a je to hezké. Já jsem optimistický a silný člověk a ona žije tou mojí silou, kterou mi dává zase svojí něhou, čistotou a radostí ze života. Nevím, co bych bez ní dělala. Kdybych měla běžné dítě, ten život by byl pro mě asi prázdnější,“  říká Mahulena v rozhovoru pro Ženy.iprima.cz.

Jak to Mahuleně s Márinkou sluší? Opravdu se mladá dáma podobá Julii Roberts? Podívejte se do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články