Den matek: Co dojemného vzkazují svým maminkám Alena Mihulová či Veronika Arichteva?

Herečka Alena Mihulová je sama maminkou. Její dcera Karolína Kachyňová se před časem otevřeně přihlásila k lesbické orientaci.Alena Mihulová v talkshow Na kafeečko připustila, že ji představa, že nikdy nebude mít vnoučata, citelně zasáhla.Herečka Vlastina Svátková říká, že svoji maminku miluje a děkuje jí, že z ní vychovala osobnost, jakou je dnes.Herečka Kateřina Macháčková se v našem videu své mamince omlouvá.+ 4 fotky+ 5 fotek

U příležitosti Dne matek vám web Lifee.cz přináší exkluzivní sestřih vzkazů slavných žen jejich maminkám. Ať s nimi známé tváře prožily jakékoliv trampoty, všechny je stále milují a občas mají i přání, která se jim už nesplní. Herečka Alena Mihulová by dnes moc ráda slyšela maminčin hlas v telefonu, Kateřina Macháčková zase tuší, že to s ní maminka někdy neměla lehké.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 05. 2022 12:00

Slavné ženy ve svých emotivních zpovědích nešetří srdceryvnými slovy. Kdo by chtěl se svou maminkou cestovat? Komu by stačilo slyšet její hlas v telefonu? A komu je dnes spousta věcí líto?

Alena Mihulová o své mamince

Herečka Alena Mihulová (57) z hořké komedie Sestřičky své mámě prostřednictvím Lifee.cz vzkázala, že ji miluje. A že měla pravdu, když jsem jí do telefonu občas říkala: ,Ale mami, to jsi mi stokrát řekla. Ale mami, tohle ne.' Ona říkala, že jednou bych byla ráda, kdyby mi do telefonu říkala cokoliv a slyšela bych její hlas. Byla. Dnes by mohla říkat, co chce."

Markéta Mayerová a Peťa Nitka chtějí s maminkou do světa

Moderátorka Markéta Mayerová (54) přiznává, že jí při dotazu na maminku běhá mráz po zádech. Stejně jako Alena Mihulová vzkazuje své „mamuš", že ji miluje a těší se na společné chvilky„Poměrně nedávno jsme objevily, jak úžasné je si spolu vyrazit do Amsterdamu nebo do Belgie. Ještě bych toho s tebou chtěla strašně moc procestovat. A nesekýruj mě pořád, abych nepila a nekouřila. Já si tu skleničku a cigárko stejně občas dám," přiznala moderátorka.

Podobné přání vyslovila také transgender modelka Peťa Nitka (28): „Mám mamku strašně ráda a jednou ji vezmu s sebou na cesty."

Co maminkám vzkazují hříšnice?

Mezi známými osobnostmi se najdou také ty, které by se mamince rády omluvily. Cokoli se během jejich dospívání nebo pozdějšího života přihodilo, to je dnes smazáno. „Mami, mám tě moc ráda. A spousta věcí je mi líto," vzkazuje třeba hvězda seriálu Život na zámku Kateřina Macháčková (72).

Kaje se také zpěvačka Iva Frühlingová (39): „Mámu miluju. Je mi líto, že to se mnou měla tak těžké. Doufám, že už to bude mít jenom dobré. Mám tě ráda, mami," vzkazuje prostřednictvím Lifee.cz.

Co dalšího maminkám přejí herečky Veronika Arichteva (35), Vlastina Svátková (40) nebo cvičitelka Olga Šípková (53)? Odpověď naleznete v úvodním videu.

Související články

Další články