Iva Frühlingová a emotivní vzkaz mamince: Je mi líto, že jsi to se mnou měla tak těžké

Iva Frühlingová na vánoční fotografii s maminkou.Iva Frühlingová přijala pozvání Milušky Bittnerové do pořadu Moje máma.Iva Frühlingová si v pořadu Moje máma zavzpomínala nejen na idylické dětství.Ale především na maminku, která ji toho hodně naučila o životě.+ 1 fotka+ 2 fotky

Iva Frühlingová je česká zpěvačka, spisovatelka a příležitostná modelka a moderátorka. V pořadu Moje máma zavzpomínala na svoji maminku a zážitky z dětství.

Michaela Šimeček
Michaela Šimeček 09. 09. 2021 09:00

Moje máma je unikátní projekt webu Lifee.cz, který odstartoval letos v létě. Jedná se o sérii minirozhovorů Miluše Bittnerové se slavnými Češkami o jejich maminkách. V našem pořadu jste již mohli vidět úspěšnou sportovkyni a trenérku Olgu Šípkovou, slovenskou herečku Vlastinu Svátkovou, Gabrielu Filippi, Helenu DvořákovouMarkétu Mayerovou, Veroniku Arichtevu nebo herečku Kateřinu Macháčkovou.

Nejkrásnějším časem života je pro většinu z nás dětství. Stejné to mají i naše celebrity, které na něj rády vzpomínají. Jak jim říkaly maminky, když byly malé? Jak to bylo s Ježíškem? Na vše odpoví v emotivním videu, ve kterém zavzpomínají díky sérii otázek na své dětství. Dalším hostem pořadu Moje máma je zpěvačka Iva Frühlingová.

Moje máma: Vzpomínky Ivy Frühlingové

Co prvního vás napadne, když se řekne máma?

Stres.

Jak vám říkala maminka, když jste byla malá?

Frogalko.

Co vás maminka naučila?

Být soběstačná, vždycky pracovitá a být silná ženská.

Kdy na vás byla máma hrdá?

Chtěla bych vědět přesně ten moment, protože vždycky byla taková: Tak ještě uvidíme. Tak ještě počkej... Takže ty máš pocit, že jdeš dál a dál.

Jak vám maminka řekla, že Ježíšek neexistuje?

Myslím, že mi to neřekla ona, že mi to řekly děti ze školy.

Co byste mamince vzkázala?

Já mámu miluju a je mi líto, že to se mnou měla tak těžké. Doufám, že už to bude mít jenom dobré. Prostě, mám tě ráda mami.

Celou emotivní zpověď Ivy Frühlingové uvidíte v úvodním videu!

Související články

Další články