Dojemné vzpomínky Gabriely Filippi na maminku: Byla jsem nesnesitelná, dodnes mě to mrzí

Gabriela Filippi navštívila Milušku Bittnerovou v pořadu s názvem Moje máma.Gabriela Filippi jako dítě se svou maminkou a sestrou.Gabriela Filippi v pořadu Moje máma zavzpomínala na dětství a svou maminku.

Gabriela Filippi (50), herečka a zakladatelka Léčivého divadla, je známá také jako duchovní průvodkyně. Vždy chránila své nitro a zákoutí duše, aby se poznala a sama v sobě vyznala. V našem novém letním speciálu Moje máma se s dojetím rozpovídala o tom, co pro ni znamená maminka.

Petra Járková
Petra Járková 12. 07. 2021 11:25

Web Lifee.cz přichází na léto 2021 s velkou novinkou: Sérií minirozhovorů se slavnými Češkami o jejich maminkách. Prvním hostem našeho nového pořadu Moje máma byla Olga Šípková – dvojnásobná mistryně Evropy, čtyřnásobná mistryně České republiky a mistryně světa ve sportovním aerobiku, která zazářila i v taneční soutěži StarDance.

Jako druhá se v pořadu Moje máma objevila matka, herečka a duchovní průvodkyně Gabriela Filippi. Před deseti lety spolu s manželem Pavlem Karochem, se kterým má dvě děti, založili Léčivé divadlo, ve kterém lidem skrze umění, humor, kouzlo a sílu divadla dávají nahlédnout tam, kam se běžně nedíváme: do světa andělů, mystiky a spirituality.

Teď Gabriela Filippi v novém pořadu Moje máma vzpomíná na to, jaká byla v pubertě, a co jí maminka naučila. Jak se dozvěděla pravdu o Ježíškovi a kdy na ní byla maminka nejvíc hrdá? Na vše odpovídá v emotivním videu, ve kterém zavzpomínala díky sérii otázek dotýkajících se dětství.

Moje máma: Vzpomínky Gabriely Filippi

Co prvního vás napadne, když se řekne máma?

Láska.

Jak vám říkala maminka, když jste byla malé dítě?

Když jsem byla hodná tak Gábinko.

Jak se seznámili vaši rodiče?

Asi na zábavě. Můj táta hrál na bicí a zpíval.

Co vás maminka naučila?

Jak být dobrá máma.

Co jste neměla ráda, když vám říkala maminka, a teď to říkáte taky?

Všechno. Ona vždycky říká, vidíš to, já jsem ti to říkala, a kdybys to poslouchala od začátku, mohlo to být v pohodě.

Kdy na vás byla máma hrdá?

Ona mi říká, že je hrdá na to, jaká jsem máma vůči svým dětem a že mám hezké manželství. Raduje se i z toho, když je nějaká hezká práce, která se daří a myslím si, že je pyšná, že se daří Léčivému divadlu.

Co vás mrzí, že jste mamince udělala?

Že jsem se s ní často hádala, obzvlášť v pubertě jsem byla nesnesitelná. A vždycky, když jsem si ji chtěla změnit k obrazu svému.

V čem měla maminka pravdu?

Ve všem, protože maminka má vždycky pravdu!

Jak vám maminka řekla, že Ježíšek neexistuje?

Já myslím, že jsem dlouho věřila na Ježíška a jsem za to ráda, že jsem to kouzlo měla tak dlouho.

Co byste mamince vzkázala?

No tak teď budu plakat! Mami, mami, mami, mám tě strašně ráda, i s tím vším, jaká jsi, protože jsi úžasná!

Celou emotivní zpověď Gabriely Fillipi uvidíte v úvodním videu!

Související články

Další články