Gabriela Soukalová o dceři Izabele: Jsem matka bordelářka, nepořádek v bytě znamená šťastné dítě

Gabriela Soukalová má roční dceru Izabelku s podnikatelem Milošem Kadeřábkem.Na jaře roku 2024 spatří světlo světa unikátní dokument ze života Gabriely Soukalové.Dokument se jmenuje Pravda se pořád vyplatí.Gabriela Soukalová je bývalou olympijskou reprezentantkou v biatlonu a držitelkou velkého Křišťálového glóbu za celkové vítězství ve Světovém poháru 2015/16.+ 6 fotek+ 7 fotek

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (33) se před více než rokem stala maminkou dcery Izabely Gabriely, kterou má s partnerem Milošem Kadeřábkem. V rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jaká je maminka a jakou budoucnost by si pro svoji dcerku přála. Chtěla by, aby se Izabelka věnovala po jejím vzoru sportu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 03. 2023 08:00

Dceru se Gabriela snaží vychovávat tak, aby z ní rostla spokojená holčička a je pro to schopná obětovat i nějaký ten nepořádek v bytě. Jsem tak trochu maminka bordelářka. Doby, kdy jsem měla doma stoprocentně uklizeno a hrozně na tom bazírovala, jsou pryč. Vím, že je to boj s větrnými mlýny. Proto si říkám, že občas takový malý bordel v bytě znamená spokojené dítě a o to mi jde především," vysvětluje naše slavná sportovkyně a olympionička, o které byl nedávno dokončený dokument Pravda se pořád vyplatí. Světlo světa spatří na jaře příštího roku.

Soukalová: Když jsem s dcerou, snažím se věnovat jen jí

„Snažím se Izabelce věnovat maximum času, a když jsem s ní, abych se jí skutečně věnovala a nebyla hlavou jinde. Vybalancovat prostor pro práci a prostor pro ni - oddělit to hezky od sebe. Myslím, že děti pozornost vždycky ocení," tvrdí Gabriela, která teď bude mít na dceru více času, jelikož dobrovolně opustila post moderátorky pořadu ShowTime na televizi Prima. Věnovat se hodlá rozjezdu nadačního fondu Gábi, který má pomáhat mladistvým s poruchami příjmu potravy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Ve studiu ji budu podporovat ještě radši, říká Gabriela

Vrcholovou sportovkyni z dcery Gabriela vychovávat nechce. V živé paměti má totiž své biatlonové úspěchy, které byly vykoupeny psychickým strádáním: deset let trpěla Soukalová anorexií„Pokud si to vybere, tak jí v tom bránit nebudu a budu ji v tom ráda podporovat. Kdyby se rozhodla raději studovat, tak ji v tom asi budu podporovat ještě radši. Uvidíme, do čeho se jí bude chtít. Hlavně, aby měla něco smysluplného, čemu se chce věnovat a co bude mít ráda," tvrdí Gabriela.

Související články

Další články