Lucie Borhyová vydala svou první píseň: Obě moje děti v klipu sehrály malou roličku

Lucie Borhyová vydala svou první píseň: Obě moje děti v klipu sehrály malou roličku
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Lucie Borhyová je blízkou přítelkyní Štefana Margity a zesnulé Hany Zagorové.Teď si Lucie Borhyová sama vyzkouší profesi zpěvačky.Lucie Borhyová už se na reakce veřejnosti na svůj videoklip nesmírně těší.Lucie Borhyová nesmí chybět ani na koncertech kapely Botox.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorku Lucii Borhyovou (44) jsme viděli tancovat v televizní soutěži, zahrála si v několika videoklipech, ale až nyní se premiérově představuje jako zpěvačka. Na videoklipu k vánoční skladbě se podílely také obě její děti - osmiletá Linda a třináctiletý Lucas. V rozhovoru pro Lifee.cz populární moderátorka prozradila také to, zda se v klipu objeví i její zázračné svíticí domečky, které každoročně provádějí nějaká ta kouzla.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 11. 2022 17:00

Lucii Borhyovou dlouho nabádal k hudebnímu počinu její dobrý přítel, operní pěvec Štefan Margita, a zpěvák a skladatel Michal Kindl, o kterém média někdy hovoří jako o Margitově „adoptivním synovi“. Lucie má ovšem ke Kindlovi rovněž blízko, protože si v minulosti zahrála v jeho videoklipu Holka z města.

Na první adventní neděli se od vás dočkáme něčeho speciálního z oboru muziky...

Je to tak, bude to má první písnička. Už mám za sebou nějakou hereckou zkušenost, moderátorskou, taneční a teď budu mít první počin pěvecký. A Linduška s Lucasem v té písničce mají také svoji malinkou roli. Je to vánoční písnička a hodí se do tohoto adventního času.

Včera jsme dotočili videoklip a půjde ven spolu s tou písničkou. Bude to k poslechu na iTunes, Spotify a určitě i na YouTube. Štáb u nás doma natáčel i backstage a na tu se lidé mohou těšit ve čtvrtek. Je to pro mě zase trošku jiná role. Doufám, že se to bude líbit.

Natáčelo se u vás doma?

Vypadá to tak, ale ne. Natáčelo se v resortu kousek za Prahou a interiér jsme přizpůsobili tak, aby to vypadalo, že jsme na chalupě.

Syn Lucas tedy má podobné umělecké sklony jako Linduška?

Ano. Hraje na kytaru, na klavír, doma si skládá muziku díky různým aplikacím. Občas si něco zpívá nebo rapuje. Trošku s tím uměleckým světem koketuje. Točí si také různá youtube videa, na tohle on je moc šikovný.

Takže můžete mít do budoucna celou muzikantskou rodinu, takovou Kelly Family.

No, uvidíme!

Uvidíme ve videoklipu také vaše svíticí domečky, dekoraci, která se každoročně sama rozsvěcí? Psali jsme o ní na Lifee.cz minulý rok...

Ty si tam zrovna nezahrály, ale bude tam jiná vánoční atmosféra. Teď jste mi to připomněla, protože nás zrovna čeká vánoční výzdoba, tak jsem zvědavá, jestli i letos budou domečky takhle tajemné.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články