Dcera Reese Witherspoon Ava otevřeně přiznává, zda ji přitahují muži nebo ženy. Co na to její slavná máma?

Dcera Reese Witherspoon Ava otevřeně přiznává, zda ji přitahují muži nebo ženy. Co na to její slavná máma?
Zdroj: Showpix
Představitelka filmové Pravé blondýnky Reese Witherspoon má dvaadvacetiletou dceru Avu, která je její dokonalou kopií.Kromě Avy má Reese ještě dva syny. Na fotografii z roku 2015 je do společnosti doprovází syn Deacon.Ava Phillippe o sobě tvrdí, že je influencerka. Na Instagramu ji sleduje víc než milion lidí. Máma ji v tomto ovšem válcuje na celé čáře, díky filmovým rolím má přes 27 milionů fanoušků.Reese Witherspoon má s Avou kamarádský vztah. Nedávno glosovala na Instagramu suchý únor, který společně s dcerou oslavila růžovým vínem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Pravá blondýnka Reese Witherspoon (45) se často a ráda chlubí svou dvaadvacetiletou dcerou Avou. Ta je téměř identickou kopií své mámy a na jejím Instagramu ji sleduje více než milion lidí. Nedávno na sebe Ava upozornila, když se na sociální síti pustila na tenký led hledání své sexuální identity. Je na holky, nebo na kluky?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 02. 2022 12:00

Dcera herečky Reese Witherspoon Ava Phillippe je influencerkou, kterou na Instagramu sleduje více než milion fanoušků. Mezi hlavní témata, kterým se zde dívka věnuje, patří kosmetika, móda a v poslední době také gender a sexualita.

Dcera Reese Witherspoon odhaluje svoji sexualitu

Jeden z fanoušků se například Avy nedávno zeptal, zda se jí líbí chlapci, nebo dívky. Ava zareagovala velmi jednoduchým vysvětlením: „Přitahují mě... lidé!" napsala a do závorky dodala: „Pohlaví je cokoliv." Dcera oscarové herečky přitom od roku 2019 randí se spolužákem z Kalifornské univerzity v Berkeley Owenem Mahoneym. Zvěsti o tom, že by propadla LGBTQ komunitě, tak zatím vypadají jako přinejmenším nadnesené.

Dcera Reese Witherspoon ze slavných rodičů komplex nemá

Když se Avy fanoušci zeptali, zda si myslí, že by její život vypadal jinak, kdyby její rodiče nebyli slavní, odpověděla velmi upřímně: „Ano. Hodně. Ale neměnila bych. Dobré i špatné, to všechno mě dělá takovou, jaká jsem a kdo jsem. Zároveň mi to přináší tolik úžasných možností! A moji rodiče dělají to, co milují, a to je supercool," vzkazuje Ava prostřednictvím Instagramu.

Reese Witherspoon dceru hájí: Hledá sama sebe

„Je to zvláštní situace, protože já sama jsem nevyrostla všem na očích. Takže Ava i moji synové prožívají zkušenost, kterou já nemám," říká Reese Witherspoon v rozhovoru pro magazín InStyle, „naštěstí máme přátele, kteří vyrostli v Hollywoodu a mohou jim poradit, jak se zorientovat." 

Dodává také, že své děti plně podporuje v hledání sebe sama. „Ava je tak praktická žena! Chce dělat velké věci," tvrdí o své dceři Reese, „studuje, učí se a snaží se najít sama sebe. V životě je velmi důležité zkoušet nové věci a odhalit svoji skutečnou cestu."

Kromě Avy má blonďatá herečka se svým bývalým manželem Ryanem Phillippem (47) syna Deacona (18) a se současným manželem Jimem Tothem (51) ještě osmiletého Tennesseeho.

Jak moc se Ava vizuálně podobá mámě, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články