Tomáš Töpfer jako hrdý prastrýc: Dvanáctiletá Lotti je hvězdou seriálu Jedna rodina

Tomáš Töpfer jako hrdý prastrýc: Dvanáctiletá Lotti je hvězdou seriálu Jedna rodina
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Lotti Töpfer si v seriálu Jedna rodina zahraje s dětským hercem Oliverem Vyskočilem.V seriálu Jedna rodina se Lotti potkává i s Evou Holubovou.Dědečkem Lotti Töpfer je bratr Tomáše Töpfera Pavel. Na snímku se svou partnerkou, herečkou Jitkou Sedláčkovou.Tomáš Töpfer může být na svou praneteř pyšný.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herec Tomáš Töpfer (71) z Četnických humoresek může být pyšný. Na obrazovky televize Nova vstupuje nový seriál Jedna rodina, ve kterém exceluje jeho praneteř Lotti Töpfer. Dvanáctiletá dívka je vnučkou Tomášova bratra Pavla (74). V rozhovoru pro Lifee.cz talentovaná herečka říká, že jí spolužáci občas závidí, když nejde do školy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 01. 2023 13:40

Dědečka Lotti Töpfer, podnikatele v gastru Pavla, vídáme ve společnosti poměrně často, protože je partnerem herečky Jitky Sedláčkové (61). Jak Pavel uvádí na svém Facebooku, na vnučku je velmi pyšný.

Seriál Jedna rodina, který právě vstupuje na obrazovky televize Nova, se věnuje složitému tématu střídavé péče a Lotti v něm hraje po boku Bereniky Kohoutové, Pavla Zedníčka, Terezy Kostkové nebo Filipa Blažka.

S Tomášem Töpferem pojí Lotti i divadlo

Lotti v rozhovoru pro Lifee.cz říká, že k herectví ji to táhlo odmalička. Já se ráda předváděla, třeba i před rodiči, proto asi pochopili, že by mě to mohlo bavit. Tak jsem nastoupila do divadelního studia," líčí Lotti. S Tomášem Töpferem ji ostatně pojí také jejich hlavní pole působnosti - divadlo.

„Byla jsem na hodně kurzech. K tomu mám angažmá v pražském Divadle na Vinohradech. Tak jsem přišla k herectví," vysvětluje Lotti. Právě na Vinohradech přitom Tomáš Töpfer působí od roku 2012 jako ředitel.

Ze závisti spolužáků si Lotti Töpfer nic nedělá

Jisté je, že Lotti práce v divadle i před kamerou baví. Co na její slávu ale říkají spolužáci? „Jak kteří. Někteří se na to těší, ale jiným vadí, že občas nejdu do školy," přiznává okatá slečna. Vrásky si z toho ale nedělá. „Myslím, že kamarádství ze základky nakonec stejně nevydrží," zamýšlí se malá herečka, která chce po základce zkusit přijímací zkoušky na konzervatoř a následně na DAMU.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články