Bytové vůně dají našemu bydlení čtvrtý rozměr. Hodí se aroma difuzér i vonné tyčinky

Bytové vůně dají našemu bydlení čtvrtý rozměr. Hodí se aroma difuzér i vonné tyčinky
Zdroj: Notino.cz

Náš byt vytváří nejen kompozice využívaná v prostoru či barvy, ale též vůně. Každý domov voní jinak. Jak voní ten váš? Naše domovy voní různě. Po čisticích prostředcích, jiné jsou sterilní natolik, že jsou téměř bez vůně. Mohou vonět jako pekárna, ale bohužel též jako kuřárna. To všechno jsou vůně a často pachy, které plynou z našeho životního stylu. Avšak to, jak náš byt voní, dokážeme ovlivnit i cíleně ­pomocí aroma difuzérů. Krátkodobější atmosféru pomocí vůně zas navodí vonné tyčinky.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 08. 07. 2020 15:50

Parfém pro váš byt – to je aroma difuzér

Nejen nám lidem parfém sluší a obléká nás do zážitků z vůně. I pro náš byt bychom měli vybrat vhodný parfém. Za ten jsou považovány aroma difuzéry. Ty obsahují esenciální oleje, jež se pomalounku, avšak s dostatečnou intenzitou uvolňují do okolí. Tyto oleje však nevydávají pouze podmanivé vůně. Současně umí působit na naše tělo i mysl – relaxačně i antistresově. Často zvyšují náš intelektuální výkon a pomáhají nám soustředit se. Dokážeme s nimi vyvolávat potřebu věnovat se určité činnost. Ať již jde o soustředění se na studium, nebo stimulaci sexuální energie. Aroma difuzér je mnohdy skutečnou designovou perlou, takže zastoupí i dekoraci ve vašem interiéru.

Zamilujte si rituály, ke kterým patří vonné tyčinky

Vracíte se domů unavení z práce? Učili jste se celý týden a teď si den před zkouškou chcete dát pauzu? Odjeli děti na týden k babičce a vy máte čas konečně i na sebe? Naučte se skutečně si tyto chvilky užít. Pomáhají nám s tím opět vůně. Tentokrát si dopřejte intenzivní změnu vůně vašeho bydlení a k tomu se perfektně hodí vonné tyčinky. Pohodlně se natáhněte, třeba doma na zem, obložte se polštářky, zakryjte dekou, uvařte si skvělý čaj či kafe, vezměte si do ruky knížku a samozřejmě zapalte vonné tyčinky. Tyčinky se používají velice snadno. Potřebujete jeden univerzální stojánek, do kterého tyčinku vždy vložíte, zapálíte a necháte doutnat. Tak si tu pohodu užijte!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články