„Nádherné lokny vyčarujete šetrně jen s pomocí trička a několika hodin spánku,“ říká vlogerka

Rozpálená žehlička nebo kulma nejsou třeba. Tak proč kadeře zbytečně zatěžovat?
Zdroj: Youtube.com
1. Na vlhké vlasy aplikujeme sprej proti poškození horkem. „Díky němu půjdou vlasy lépe rozčesat,“ říká vlogerka.2. Rozetřeme v dlaních sérum proti krepatění a bezoplachový kondicionér pro hladké a zářivé vlasy. Aplikujeme je na vlasy od uší směrem dolů a prsty pročešeme. Použití přípravků záleží na jejich dostupnosti i typu vlasů, proto zvolíme balzám na míru.3. A teď k tomu nejlepšímu. Rozložíme na postel nebo jinou vyšší plochu velké bavlněné triko.4. Předkloníme se tak, aby vlasy splývaly kolmo dolů nad střed trička, a pomalu pokládáme hlavu.+ 5 fotek+ 6 fotek

Díky vědeckému i technologickému pokroku dnes prakticky můžeme vypadat, jak chceme. Make-upem vytvarujeme obličej dle libosti. Pomocí implantátů a liposukcí dostaneme tělo do žádoucích křivek. A díky kadeřnickým přístrojům poručí naše vlasy třeba i gravitaci. Donata White ale přišla na způsob, jak vyčarovat ukázkové lokny i při výpadku proudu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 08. 2017 16:04

Vytvořit nadýchanou, zvlněnou hřívu jako tu, kterou se pyšní missky při slavnostním ceremoniálu, jde snadno i v domácích podmínkách. Ty správné přípravky, kulma nebo natáčky s fénem za nás odvedou veškerou práci.

Působením horka ale dostává struktura vlasů pořádně zabrat. A při každodenním opakování by naše koruna krásy mohla brzy „dosvítit“.

Za nádherně zvlněnou hřívu ale nemusíte platit daň! Podle vlogerky Donaty White vám k dosažení stejného efektu postačí obyčejné tričko. A pár hodin kvalitního spánku.

Není to fér?

Tak pojďme na to!

(Pokračování v galerii níže)

Zdroj: Donata White

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články