Pozvěte rodinu a kamarády a užijte si léto. Grilovat můžete na terase i v parku

Pozvěte rodinu a kamarády a užijte si léto. Grilovat můžete na terase i v parku
Zdroj: Pixabay

S čím máte spojené léto? Není to náhodou posezení s rodinou a kamarády u vychlazených drinků, něčeho dobrého z grilu, povídání si a dohánění toho, co nám bylo v posledním roce pandemií upíráno? Vybavte se na léto pořádným náčiním a užijte si dlouhé letní dny.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 08. 2021 09:00

Nemáte terasu? Najděte si park!

K tomu, abyste ugrilovali něco dobrého, potřebujete prostor – terasu, balkon nebo zahradu. Jenže co když ani jednoho zástupce z téhle trojice nemáte? Ani tak nemusíte o grilovačku přijít. Řešením je třeba Kontaktní gril PRESIDENT od Tescomy.

Tescoma

Užijete ho po celý rok, a to i v bytě. Udělat si na něm můžete jak sendvič, toast nebo panini, tak i steak, rybu a další grilované dobroty. Umí totiž současně opékat z obou stran a při grilování ho stačí jen rozevřít a využít dvojnásobnou grilovací plochu.

Dnes už je běžné, že se griluje i na veřejných prostranstvích, třeba v parku. Někde jsou dokonce přímo vyčleněna grilovací místa. Parťákem vám bude Power gril PARTY TIME. Je velmi skladný, má ventilátor, a proto nepříjemně nekouří a připraven na grilování je už pět minut od zapálení!

Tescoma

Nezapomeňte na šikovné pomocníky

Pokud máte to štěstí a grilovat můžete doma na pořádném grilu, nezapomeňte doplňky, které vám jednak jídlo vyladí, jednak vám usnadní práci, a nakonec pomohou s úklidem, až bude vše snězeno. Vybírat můžete nejrůznější mašlovačky, obracečky, kleště a vidličky, ale třeba i Tenderizer na maso nebo tvořítko na burger.

Tescoma

Uctít hosty ale nelze jen grilovaným masem (sýrem, rybou, zeleninou). Všechny tyhle dobroty je třeba něčím zapít. I když se vám v lednici určitě chladí osvědčené klasiky, zkuste protentokrát něco navíc. A nezapomeňte, že pivo ani víno nebo míchaný alkoholický drink vás v horkých dnech nezavodní, a právě tekutiny jsou to, co tělo potřebuje nejvíc.

Tescoma

Výrobník sycených nápojů myDRINK není obyčejný „sodovkovač“. Má totiž jedno obrovské plus, vlastní odšťavňovač! A tak si při jednom můžete vyrobit perlivý drink s čerstvě vymačkanými citrusy. Dobře, užijete ho i na alkoholické drinky, protože takový střik s čerstvě nabublanou sodovkou…

Nakonec zmrzlina

Co ještě zbývá, aby grilovačka byla dokonalá? Sladká tečka. Zapomeňte na buchty a koláče, udělejte hostům domácí zmrzlinu! Ochladí vás a hodí se třeba i do ledové kávy. Mraženou pochoutku pro vás stvoří Elektrický zmrzlinovač GrandCHEF.

Tescoma

Vyrobíte díky němu až 500 ml kvalitní domácí smetanové nebo ovocné zmrzliny, záleží jen na tom, na jakou máte chuť. Přesně víte, co zmrzlina obsahuje, a že v ní tudíž nejsou žádná éčka, konzervanty, barviva, ale jen to, co vy „přihodíte“. Zmrzlinovač pracuje za vás, sám si směs míchá a díky velkému plnicímu otvoru při doplňování ingrediencí nemusíte ani snímat víko.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články