První a poslední dům Marilyn Monroe je na prodej. Podívejte se

„Jsem si jistá, že si budu rozumět s kýmkoliv, komu se líbí můj dům,“ řekla Monroe.
Zdroj: Observer.com/Cheatsheet.com
„Procházíte-li domem a pozemkem, okamžitě vám učarují svým klidem a útulností,“ uvedla agentka Lisa Optican serveru Curber L.A.Koupě nemovitosti ji údajně nadchla. Byl to první dům, který papírově vlastnila pouze ona.Přízemní vila se rozkládá na pozemku s rozlohou 2 137 metrů čtverečních a nachází se na konci slepé ulice v části Brentwood v Los Angeles.Kupci nemovitosti připadne i zapuštěný bazén.+ 11 fotek+ 12 fotek

Jedno z nejdůležitějších míst života Marilyn Monroe – to je první a poslední dům herecké ikony v losangeleské čtvrti Brentwood. A zřejmě i ten nejmilovanější. Po letech života v pronajatých apartmánech se pro zařizování své nemovitosti údajně nadchla. Nyní je na prodej.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 05. 2017 11:06

„Jsem si jistá, že si budu rozumět s kýmkoliv, komu se líbí můj dům,“ řekla hvězda filmového plátna časopisu Life v roce 1962.

Na své útočiště v Brentwoodu (Los Angeles) byla náležitě pyšná. Koupila pozemek s rozlohou více než  2 000 metrů čtverečních. Dominantu představovala nízká vila ve španělském stylu. Nikterak opulentní ani (v porovnání se sídly současných celebrit) megalomansky rozsáhlá – rozkládala se na ploše 244 metrů čtverečních.

Její poloha na konci slepé ulice jako by ale byla jednou z indicií brzkého konce.

Monroe zde žila pouhé čtyři měsíce před svou smrtí. Příčinu dosud nikdo řádně neobjasnil. Nápis „Zde končí má pouť“ na prahu ale snad měl předpovědět, že právě tento dům bude cílovou stanicí sexsymbolu 50. let.

V průběhu let prošla nemovitost řadou renovací. Podle některých svědectví v ní ale duch Marilyn Monroe přebývá dál.

Podívejte se na současné i dobové fotky legendárního sídla, které současný majitel nacenil na zhruba 170 milionů korun.

Zdroj: Refinery29

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články