Osudové ženy Keanu Reevese: První tragicky zemřela, s tou současnou má úspěšnou firmu

Osudové ženy Keanu Reevese: První tragicky zemřela, s tou současnou má úspěšnou firmu
Zdroj: Profimedia.cz
Hollywoodský krasavec Keanu Reeves má pověst osamělého běžce. Není to tak úplně pravda. Jeho životem prošla řada osudových žen. Nemluví o nich zřejmě díky tragické události, při které zemřela jeho přítelkyně Jennifer Syme, která mu porodila dceru, bohužel mrtvou. Mezi Keanovy přítelkyně patřila Sofia Coppola, dcera známého režiséra Francise Forda Coppoly. S ní se seznámil během natáčení filmu Drákula, který režíroval její otec. Se Sandrou Bullock natočil tento charismatický herec několik filmů. V jednom ze svých rozhovorů přiznal, že ho velmi přitahovala a náklonnost cítil i z její strany. Přesto vztah zůstal čistě v pracovní a přátelské rovině.V minulosti byl Keanu Reeves spojován i s americkou herečkou a producentkou čínského původu Chinou Chow.+ 6 fotek+ 7 fotek

Charismatický pětapadesátiletý kanadský herec Keanu Reeves to v životě neměl lehké. Své si prožil v dětství a později ho trápily i nevydařené vztahy, z nichž jeden skončil obrovskou tragédií. V poslední době se na veřejnosti objevuje se sympatickou "šedovláskou" Alexandrou Grant.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 08. 01. 2020 16:00

Herec Keanu Reeves (*2. září 1964), který pochází z Libanonu, nemá na své dětství zrovna růžové vzpomínky. Jeho otec totiž skončil ve vězení za pašování drog a matka, se kterou se společně s mladší sestrou Kim přestěhovali do Toronta, střídala partnery jako na běžícím pásu.

První vztah netrval ani rok

K filmu se mladý Keanu dostal už velmi brzy, ovšem jeho první filmové počiny nebyly divácky vůbec úspěšné. Hereckého uznání se mu dostalo až okolo jeho třiceti let, kdy si zahrál hlavní role ve filmech Nebezpečná rychlost, Matrix a později i v populární sérii John Wick.

První známý partnerský vztah měl Keanu Revees s uznávanou režisérkou Sofií Coppolou. Ta v roce 1992 pracovala na filmu Drákula se svým otcem Francisem Fordem Coppolou a v jedné z rolí se objevil právě i Keanu. Ti dva se dali rychle dohromady, ovšem jejich vztah netrval moc dlouho a po necelém roce se rozešli. První skutečně osudový vztah přišel až o pár let později...

Těžký konec osudové lásky

Onou osudovou ženou byla herečka a osobní asistentka Jennifer Syme, se kterou se potkal v roce 1998 na večírku pro jeho hudební skupinu Dogstar. Oba dva se do sebe okamžitě zamilovali a zanedlouho Jennifer zjistila, že je těhotná.

Ovšem tento příběh není z těch šťastných. Jejich holčička Ava Archer Syme–Reeves se totiž narodila mrtvá a vztah se brzy nato rozpadl. Není divu, že se předpokládá, že hlavním důvodem byl zármutek ze ztráty dítěte a hereččiny poporodní deprese. Oba sice zůstali přáteli, jenže Jennifer Syme v roce 2001 zemřela při autonehodě, kdy ve 130kilometrové rychlosti narazila do tří zaparkovaných aut. Dodnes se neví, jestli šlo o sebevraždu nebo o nehodu.

Přátelé, nebo milenci?

Poslední přítelkyní kanadského herce je umělkyně Alexandra Grant. Tento pár média spojila poté, co Reeves vzal Alexandru na červený koberec a společně se drželi za ruce, což lidi přimělo k tomu, aby uvěřili, že nejde jen o platonické přátelství, ale o skutečnou lásku.

Oba se znají už dlouhá léta a dokonce spolu i několikrát spolupracovali. Také založili vydavatelskou společnost a už jim vyšly dvě knihy. Přesto stále není jasné, jestli ti dva jsou pouze přátelé nebo něco více.

Bullock, Jolie i Berry

Spekulací o Reevesových partnerkách však bylo mnoho. V bulvárních plátcích často býval spojován například se svou hereckou kolegyní Sandrou Bullock. Oba přiznali, že to mezi nimi během natáčení filmu Nebezpečná rychlost zajiskřilo, ale jejich načasování nikdy nebylo správné, a tak ke vztahu mezi nimi nedošlo.

Podobně to s Keanu Reevesem měla i herečka Winona Ryder, která se v jednom z rozhovorů rozpovídala o tom, jaké city k herci ji pohltily, když společně natáčeli Drákulu. Jenže tehdy k ničemu nedošlo. Keanu se sice později vyjádřil, že měl o herečku taky zájem, ovšem nikdy jí o tom neřekl.

Keanu Revees se však stal také obětí bulvárních plátků, které mu „vytvořily“ vztahy, o nichž ani sám netušil. Například v roce 2018 byl mylně spojován se slavnými herečkami Angelinou Jolie či Halle Berry.

Nyní má slavný a charismatický herec od bulvárního tisku už déle než rok klid a svůj soukromý život se snaží udržet v tajnosti. Přeci jen, na povrch se toho dostalo už víc než dost.

Které další osudové ženy zasáhly do života Keanu Reevese? Seznamte se s nimi v naší galerii:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články