Vzácné fotky celebrit, když byly ještě dětmi. Z roztomilého kloučka vyrostl zabiják z Pulp Fiction

Vzácné fotky celebrit, když byly ještě dětmi. Z roztomilého kloučka vyrostl zabiják z Pulp Fiction
Zdroj: Showpix.cz/archiv
John Travolta: Rodák z Englewoodu v New Jersey byl v dětství pekelně roztomilý klučina. Proslavil se v Horečce sobotní noci, ale proslul i zabiják Vincent Vega ve filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction: Historky z podsvětí.George Clooney: Vidíte ten šibalský dětský úsměv? Patří právě Clooneymu, ze kterého se na stará kolena stal idol žen po celém světě.Brad Pitt: Hollywoodský krasavec vyrůstal ve missourském Springfieldu jako nejstarší ze tří dětí ve věřící rodině. Jeho životními partnerkami byly Jennifer Aniston a Angelina Jolie, ani jeden ze vztahů ale nevydržel.Neil Patrick Harris: Donchuán ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku patřil ke krasavcům už v dětství. Ženy ale mají smůlu, Neil Patrick je přiznaný homosexuál.+ 14 fotek+ 15 fotek

Fotografie malých dětí dokážou rozněžnit i toho největšího cynika. Při zpětné prohlídce je pak zajímavé sledovat, kam až to dítko dotáhlo. Tak například, tipnete si, ze kterého oplácaného chlapečka se stal jeden z nejpřitažlivějších mužů planety?

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 04. 2020 09:51

I celebrity bývaly malými dětmi, které si rády hrály v parku, jezdily na kole, četly si pohádky a samozřejmě zlobily, jako každý správný kluk nebo holka. Nejspíš málokoho z nich by napadlo, že to jednou dotáhnou až do Hollywoodu či na prkna, která znamenají svět.

Společný jmenovatel

Kromě běžných dětských radostí i starostí, na jaké si určitě vzpomeneme všichni, známé osobnosti byly většinou v dětství něčím výjimečné. Věděli jste například, že se kanadský herec Ryan Gosling od dětství věnoval tanci? A to je na chlapa pořádně ulítlý koníček. Jemu se vyplatil, protože mu přinesl roli ve snímku La La Land.

A co teprve Angelina Jolie, která se nejspíš musela chovat jako punkerka už od narození, a to s ohledem nejen na její období sebepoškozování, ale i častou konzumaci drog, z čehož se naštěstí už dávno dostala. Nemluvě o sexy symbolu Georgeovi Clooneym. Ten měl tedy pořádnou smůlu, protože jako dítě trpěl na jedné straně obličeje Bellovou obrnou. On sám na toto období vzpomínal jako na životní etapu, která ho velmi posílila. Musel se totiž vypořádat se šikanováním od ostatních dětí.

Prohry a výhry

Faktem je, že stejně jako Angelina, tak třeba i Brad Pitt měl potíže se školou. Oba nikoli ve smyslu, že by na ni nestačili, ale zkrátka proto, že jejich cesta k vysněné slávě vedla nejen přes jiné obory, ale rovněž i obdobím hledání sebe sama. I když to s nimi na začátku cesty nevypadalo právě růžově, určitě všichni udělali dobře, že si prosadili své sny.

Je ovšem také pravdou, že třeba taková Angelina měla úplně jiný sen, chtěla se totiž stát ředitelkou pohřebního ústavu. Tak ještě štěstí, že si to rozmyslela, jelikož my si dokonalejší představitelku Lary Croft nějak nemůžeme představit. A co vy?

NA JEDINEČNÉ SNÍMKY SVĚTOVÝCH CELEBRIT Z DĚTSTVÍ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články