Sexy hrdinka Lara Croft: Bujné poprsí má omylem, příjmení vybrali náhodně z telefonního seznamu

Sexy hrdinka Lara Croft: Bujné poprsí má omylem, příjmení vybrali náhodně z telefonního seznamu
Zdroj: TV Prima
Odvážná lovkyně pokladů. To je Lara Croft.Ve filmu ji hraje Angelina Jolie.Lara musí získat mocný šém, aby ovládla časoprostor.Film vznikl na motivy počítačové hry.+ 3 fotky+ 4 fotky

Lara Croft se do podvědomí diváků zapsala hlavně svými tělesnými přednostmi a odvážnou cestovatelskou povahou, kterou zdědila po otci. Málokdo ale ví, že se věnovala i dráze modelky či zpěvačky. A nebýt jedné chyby v kódování, dívali by se jí všichni muži pouze do očí.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 05. 04. 2020 14:30

Na film Lara Croft – Tomb Raider se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Cool: Lara touží najít prastarý šém, který by jí zajistil neomezenou moc nad časoprostorem. Jenomže aby se jí toto přání splnilo, bude se muset vypořádat s nebezpečným a přísně tajným spolkem, jenž má na mocný šém rovněž zálusk. Lara jej však potřebuje na něco úplně jiného než na ovládnutí světa. Podaří se jí uspět v době konjukce planet doprovázené zatměním Slunce?

Supermodelka

Lara je sice fiktivní postava, přesto má díky svému vzhledu zástupy fanoušků. Bez nadsázky lze říci, že je snad nejfotografovanější modelkou světa. Její podobizna zdobila bezpočet obálek magazínů, a to jak těch, kde se psalo o její počítačové podobě, tak i těch, jenž se zajímaly o její filmové zpracování. Doposud se Lara objevila v 1100 časopisech.

“Vydala” dvě hudební alba

Tvůrci Lary Croft se rozhodli, že v rámci její propagace vydají dvě hudební alba, za nimiž by měla, jako akční hrdinka, stát právě ona. Nápad to byl možná dobrý, ale výsledek byl vskutku strašný. Žánrově se hudba řadila do nejkomerčnější vlny popu se songy typu “Pojďme se svlíknout”. Ač se hudba nahrávala v Anglii, byla CD prodávána pouze ve Francii. Díky internetu neupadla v zapomnění, takže když někdo dostane nutkavou potřebu sebemrskačství, může si ony skvosty pohodlně pustit.

Pouhý omyl

První věcí, které si určitě každý na Laře všimne, je její vzdouvající se hrudník. Jenomže jde o pouhou chybu. Během vytváření prvního dílu počítačové hry došlo k chybnému zadání kódu, což se ve výsledku projevilo tak, že Croftce narostla prsa. Herní studio doufalo v to, že si toho nikdo nevšimne. “Překvapivě” to zaregistrovali všichni.

Skutečná Lara Croft

Slavná hledačka pokladů nedostala své jméno jen tak, či díky nápadu jakéhosi kreativce. Ba naopak, obdržela je po jedné ženě žijící v Derby v Anglii. Tvůrčímu týmu bylo jasné, že se jejich hrdinka bude jmenovat Lara, jen potřebovali příjmení, které by znělo dostatečně britsky. A tak se sáhlo po telefonním seznamu. Není se čemu divit, že si pak dotyčná dáma své příjmení raději změnila.

Původně se počítalo i s mužskou verzí

Původní plán byl takový, že si hráči budou moci zvolit, zda bude jejich postava muž, nebo žena. Během doby se však ukázalo, že bude nejvhodnější zvolit pouze jedno pohlaví. Hrdina je prostě hrdina, a je jedno, zda je mužem, či ženou.

NA FOTKY LARY CROFT SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: screenrant.com, csfd.cz

Zdroj fotografií: Prima Cool

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články