Celebrity v Peci: Legendární Geislerová, ale i mladé kočky z Ulice vybíraly outfity pro zimní sezónu

Na otvíračce byla legrace
Zdroj: Summit Sport
Na otvíračce byla legraceMódní přehlídka byla vtipná a stylováSortiment je široký a vybere si každý milovník zimních sportůKdyž budete v Peci, do Summit Sportu určitě zajděte+ 1 fotka

Dobré jídlo, krásná příroda, relaxace – to vše na dosah. Tak si představují ideální zimní dovolenou návštěvníci nového Aparthotelu Svatý Vavřinec, který své skvělé služby rozšířil i o sportovní obchod se stylovým oblečením.

Petra Járková
Petra Járková 18. 12. 2018 12:11

Slavnostního openingu v sobotu 8. prosince se zúčastnily například herečka Aňa Geislerová, Markéta Hrubešová s rodinou či kamarádky ze seriálu Ulice Sara Sandeva a Anna Kadeřávková.

Všechny slavné krásky svorně přiznaly, že mají slabost pro české hory a ideální zimní dovolená pro ně představuje skloubení lyžování a romantických procházek na čerstvém vzduchu, které budou zakončeny zaslouženým relaxem.

A to vše jim bylo vrchovatě dopřáno v luxusním hotelu v centru Pece pod Sněžkou. Výborné jídlo, skvělý soukromý wellness a také nový obchod se sportovním zbožím. Obchod Summit Sport nabízí tak dokonalé zimní modely, že budete na svahu za hvězdu, i když obloučky moc dokonale neovládáte.

Není se proto čemu divit, když se hosté po módní přehlídce vrhli mezi regály a ve stylovém interiéru vybírali ideální outfit. Po pečlivém výběru si pak spokojeně odnášeli ten svůj vysněný kousek na blížící se zimní sezónu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články